19-05-17

You've got mail (Skynet)

Vier jaar is het geleden dat ik iets gepost heb op mijn roddelkontje! Vier jaar die trouwens voorbij zijn gevlogen en dan krijg ik plots een mail van Skynet dat mijn blogs (Roddelkont en Rookstop) verwijdert zullen worden als ik van plan ben om geen posts meer te schrijven. Ik geef ze geen ongelijk hoor ... Vier jaar, jong! ... das keilang he! Ik moet zeggen dat ik het eerste jaar heel kwaad was op skynet toen ik hen vroeg om me te helpen (zie vorige post) maar toen ze zeiden of zegden zoals jullie willen, dat het aan mijn instellingen lag viel m'n mond open van verbazing. Zo, dat was het eerste jaar. Het tweede jaar ebde het weg en dacht ik bijna niet meer aan m'n blogs. Ergens in de loop van het derde jaar ging ik eens piepen maar was ik mijn login vergeten zekers! Ben dan maar beginnen rondkijken wat voor blogs er zoal waren bij gekomen ... niks nada, weg ja dat wel! Pffff de moet zonk in m'n schoenen en kreeg ik nog minder dan minder zin om iets te typen. Ik herinnerde mijn inloggegevens zelfs niet meer en de meeste bloggers die ik kende waren foetsie, dus boeken dicht dacht ik, aléja, ik was overtuigd om nooit nog ene voet hier binnen te zetten! Tot nu...door de mail van Skynet. Als een bezetene ben ik mijn inloggevens gaan zoeken (ik verrekte het om Skynet in te schakelen) en eureka heb ze terug gevonden, vandaar mijn postje zie je. Ik dacht op een gegeven moment dat ik mijn kindje (lol) ging kwijt geraken!

22:09 Gepost in Algemeen | Commentaren (0) | Tags: skynetblogs, bloggers | Pin it!

24-06-13

Skynetblogs en Mozilla Firefox

komen niet meer overeen denk ik . Ik heb al een paar jaren Mozilla Firefox en dat heeft altijd prima gewerkt , behalve de laatste maanden ?

Ik zie al een paar maanden geen afbeeldingen meer op mijn blog ook niet van mijn banner. Ik mailde dus naar het skynet-team met ingesloten een printscreen. Ik kreeg al vlug een mailtje terug dat het niet aan hen lag maar aan mijn instellingen. Waarom ligt het ineens aan mijn instellingen en een paar maanden terug niet ? Nu moet je weten dat ik aan die instellingen niet aan kom omdat ik er de ballen van ken ! Of iemand uit mijn familie-kring of vrienden het kunnen oplossen ? Geen idee ! Dus zit de zin om verder te bloggen in m'n loopschoenen want ik zie ook de afbeeldingen , foto's , prentjes enz. niet van andere blogs , niks , nada ! Zelfs geen prentje of foto's op de hoofdpagina van skynetblogs ! Is het voor het skynet-team dan zo moeilijk om mij te laten weten hoe ik die instellingen moet veranderen of hebben ze daar totaal geen zin in ! Of erger ... geen kaas van gegeten .

Nu weten jullie waar die stilte op maike's blog vandaan komt zie en ik hoop dat iemand mij wèl kan vertellen wat ik kan doen aan die instellingen .

Ps: Bij wordpress en blogspot e. a. zie ik wel alles.

19:32 Gepost in Algemeen, Persoonlijk | Commentaren (5) | Tags: skynet | Pin it!

06-08-12

Wat skynet met me doet!

Hier ben ik weer om voor de zoveelste keer te proberen -zonder te walgen- een bericht te plaatsen zonder dat ik het voor de zoveelste keer schouderophalend weer uitwis, maar nu heb ik de moed bijeen geraapt om van mijn oren te maken. Ik begin een grote afkeer te krijgen van het bloggen en nee niet van de bloggers zelf (zeg ik er maar vlug bij voor er iemand denkt dat het over hem/haar gaat). Het begon door de "veranderingen" die skynet doorvoerde en waarin we er tot op heden nog steeds de moeilijkheden van ondervinden en daardoor ook veel bloggers zich uit de voeten maakten. De grootste hekel krijg ik van de zwijgzame kant van skynet, zo een zwijgzaamheid die ik IRL mijd als de pest, zo eentje waar ik niks mee te maken wil hebben ... en hier krijg ik het op m'n ogen geplakt gratis en voor niks als ik inlog. Een hekel krijg ik van het bloggen als ik de reacties lees op "Allesoverde" waar men niet eens de moeite neemt om een antwoord te geven op al de vragen die er gesteld worden! Elke verantwoordelijke die daar het forum hanteert en de vragen moet beantwoorden en dit weigert te doen valt uit mijn gratie, PUNT! Negeren zoals IRL kan ik hem/haar dus niet en zit ik opgescheept met iemand waar ik IRL niks mee te maken wil hebben! Overlopen naar een ander bloggedoe zie ik niet direct zitten, want wie zegt me dat het daar beter is? Wie kan mij zeggen dat daar ook niet iemand op een forum zit zoals bij "Allesoverde"? En dan heb je nog de reclame die overvloediger dan ooit aanwezig is, die voor je ogen staat te flikkeren als neonlampen in de nacht! Skynet, jullie hebben het ver gesjot, echt waar! Jullie hebben bloggers zover gekregen dat ze massaal naar Facebook en Twitter afzakten ... money money ... en ze lopen er massaal in ook! Jullie zijn niks meer of minder dan een stelletje reclamemakers die de waren aanprijzen om een centje mee te pikken ... om gratis op vakantie te kunnen gaan, dus ... om je zakken te vullen zullen we maar zeggen! Of ik dat kan hard maken? Hoeft niet, 't is duidelijk aanwezig! Het is in ieder geval een feit dat bloggen een zeldzaamheid wordt en dat jullie daar verantwoordelijk voor zijn! Het is ver gekomen dat ik moet kokhalzen als ik nog maar aan jullie -skynet dus- dènk!

17-06-12

Lijm-brood of industrie-brood...

of hoe ik het brood tegenwoordig noem. Het is al een paar jaren dat ik het brood verdacht vind en nu krijg ik nog gelijk ook nog! Het is alsof men bij het deeg lijm heeft toegevoegd om het bijeen te houden...vandaag is de korst krokant, morgen is het rubber. Je kunt zelfs de snede van een groot wit en bruin brood oprollen zonder dat het breekt of kruimelt! En dan te bedenken dat men dit brood massaal verkoopt. Een hele poos geleden ben ik in vier dorpen naar een bakker geweest tot ik er ene ontdekte waarvan ik vond dat het de smaak van echt brood benaderde. Misschien zit daar ook lijm in maar dat zie en voel ik niet. Misschien voegt hij ook additieven toe om het zolang mogelijk vers te houden, kan zijn, ook dat voel of zie ik niet maar is voor mij voldoende om met veel smaak een boterham te eten. Vele jaren hebben ze zelfs het gewicht en wat er allemaal in een brood zit niet op de verpakking hoeven te vermelden (vroeger moest dat wel) en ik denk dat daar terug verandering in aan het komen is want ik heb deze week het gewicht en 'bereiding' op de broodzak zien staan. Een groot wit of bruin brood moet normaal gezien een gewicht hebben van 800gr. en dat lieten de industrieële bakkers meer en meer na, zodanig zelfs, dat als het hard waaide en je legde het brood in je handpalm, je brood ging vliegen. Wist je trouwens dat men wat kleurstof aan het deeg toevoegt om bruin brood te verkrijgen?! Wel, dan weet je het nu! Ook begint men stilletjesaan het brood weer zwaarder te maken tot het terug een gewicht heeft van 800gr., maar met wat...met water? Meer lijm? Zoek een goede bakker zodat ie weer echt lekker brood kan bakken en laat die industrieële bakkers links liggen (bij hen geldt alleen 'kassa,kassa)!

15:23 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: brood, industrie, bakker | Pin it!

10-05-12

Ook dit kan u overkomen ;-)

Het is niet de bedoeling om iemand uit te lachen natuurlijk maar het kan jou wel overkomen!

15:33 Gepost in Algemeen | Commentaren (6) | Pin it!

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende