29-08-09

Oproep aan alle mannen!

Wil je zien hoe vrouwen in elkaar zitten als het er op aankomt? Kijk dan de 3de September naar Expeditie Robinson op 2BE!
Er zullen schoon lijven tussen zitten -dat staat vast- maar ook tot wat vrouwen in staat zijn. Hoe zij anderen zullen imponeren, denigreren, naar zich toetrekken, afwijzen enz. om er te kunnen staan als winnaar. Daarnaast ga je zien hoe vlug de jaloezie toeslaat, hoe vijandschap ontstaat en hoe ze er gebruik van maken...elk trukje dat in hun brein ontspruit, zullen ze gebruiken. Wie daarna nog zegt dat vrouwen van het zwakke geslacht zijn, hebben niet gekeken, ofwel alleen maar gekeken naar hun lijven lol.

10:00 Gepost in Roddels | Commentaren (4) | Pin it!

Commentaren

en of ??? Ik denk dat mannen zeer goed weten hoe vrouwen zijn.
Ze zeggen er zelden openlijk een slecht woord over.
Juist!
Omdat ze weten hoe ze kunnen zijn. :-)

Gepost door: Siberx | 30-08-09

Reageren op dit commentaar

Moderen je mag mijn reacties gerust moderen en weglaten als je het niet gepast vindt in je blog.
Heb ik geen problemen mee .
Het is niet de bedoeling om een blog af te breken, of het roddelen die mij minder ligt aan te kaarten.
Maar het modereren maakt het mij gemakkelijk te reageren, wetende dat het gefilterd wordt.

De groeten,

Gepost door: Siberx | 30-08-09

Reageren op dit commentaar

@Siberx Er zijn veel mannen die zeggen dat vrouwen raadsels zijn, en degenen die dat dan zeggen moeten maar naar Expeditie Robinson kijken, misschien wordt het hun dan wel duidelijker. :)

Quote: "Ze zeggen er zelden openlijk een slecht woord over." Wel, ik kan je zeggen dat ik al veel mannen onder elkaar bezig gehoord heb over hun vrouwen en dat was zeker niet altijd positief lol.

Van het echte roddelen hou ik niet nee, maar datgene wat je registreert is vatbaar voor een eigen interpretatie die natuurlijk misschien niet/wel de juiste is. Bij mij is brutaal roddelen iets zoals bv. iemand met naam en toenaam slecht maken zonder dat die persoon zich kan verdedigen...dan draai ik m'n rug en ben weg.

Modereren is als afval sorteren en bij mij mag iedereen een eigen mening hebben als ze -in mijn ogen- niet bewust kwetsend overkomt. Ook geeft modereren anderen de kans om zelf na te denken over het postje zonder beïnvloed te worden door reacties die er al staan. :)

Gepost door: maike | 30-08-09

Reageren op dit commentaar

Vrouwen onder elkaar, de vonken gaan vliegen ...
Maar anders zouden ze misschien te weinig kijkcijfer halen !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 30-08-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.