28-10-09

Acht is negen! Negen is tien! Tien is elf enz.

Al meer dan een jaar ben ik aan het proberen om op een vroeger tijdstip te gaan slapen, want ik ben een nachtmens, en tot hiertoe is me dat gelukt en heb ik twee uren gewonnen. Maar met deze laatste uurverzetting heb ik het ferm moeilijk! Ik laat me telkens weer beetnemen door dat uur vroeger! Vanaf 's middags begint dat al...klok duidt 13.00u, etenstijd! "Ha, het is nog maar 17.00u, heb nog tijd om te koken", maarja, in werkelijkheid is het wel 14.00u, 18.00u hè! Dan zo rond 22.00u denk ik: " Ik word precies moe en het is nog maar 22.00u!" En zo gaat dat bij mij de hele dag en avond door tot mijn eurocent valt en ik tegen de nacht doodmoe in bed kruip! Ik moet oppassen dat mijn opgespaarde twee uren niet voor niets is geweest!

16:22 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (2) | Tags: uurverzetten | Pin it!

Commentaren

dat ken ik... rond 22u begin ik tegenwoordig ook serieus moe te worden. Terwijl ik normaal pas tegen middernacht in bed lig. Ofwel is het de najaarsmoeheid...
Rust maar goed! :-)

Gepost door: Breeg | 30-10-09

Reageren op dit commentaar

moe ik ook hoor, ik weet het ook niet. Maar je mag niet denken: oh in de zomertijd is het nog maar... rond 22h begin ik ook moe te worden. En ik heb het nu klaar rond 23h. da's voor mij een goeie tijd, morgen komt er weer een nieuwe dag en die wil ik ook niet al te laat beginnen.

Gepost door: Wopi | 01-11-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.