11-11-09

Oudjes en auto's!

We komen ze dikwijls genoeg tegen...oudjes die te traag rijden. Pas op, ik gun hen hun auto hoor, maar aub, hou je aan de snelheid! De snelheid ligt nu al bijna onder de slakkengrens!!! Een vijfde versnelling hebben we niet eens meer nodig, en die vierde mogen ze ook verwijderen.

Neem nu de bebouwde kom waar vijftig de max. snelheid is...RIJD dan vijftig hè en geen vijfendertig! Moeten ze de snelweg op, geef dan gas zodat je direct met het verkeer mee kunt, maar aub ga niet op je rempedaal staan! En dan zeggen ze dat ze in vijftig jaar dat ze al rijden, nog nooooooit een ongeval hebben gehad! Neeeeeeee, kan ik geloven...ze doen anderen verongelukken! Meestal rijden ze met een mercedes, zo'ne lange bak waarmee ze amper op de oprit van een huis geraken...alsof ze een vrachtwagen moeten zien te manoeuvreren! En heb je al eens gezien hoe ze uitstappen? Amaai! Ze geraken er bijna niet in of uit met hun zere rug of slechte benen! Waarom kopen deze mensen geen gemakkelijke auto? Eentje die gemakkelijk wendbaar is, eentje waar je gemakkelijk in en uit kunt stappen. Ik kan ook begrijpen dat deze mensen ooit een droomauto wilden en dat die, nadat de kinderen het huis uit waren, hun droom konden realiseren, maar ze vergeten wel dat ze minder en minder mobiel zijn geworden en toch zo'n auto kopen al ondervinden ze een hoop problemen...verdekke toch!

15:27 Gepost in Roddels | Commentaren (2) | Tags: auto, mobiel, ouderen | Pin it!

Commentaren

Op zon- en feestdagen is het elke keer weer van dat... ik herken je frustratie maar al te goed!
Groetjes

Gepost door: Breeg | 13-11-09

Reageren op dit commentaar

@Breeg Als ik me niet meer kan handhaven in het verkeer -en hopelijk inzie dat ik het niet meer kan-, ik van dan af de trein, tram, bus of taxi ga gebruiken.

Gepost door: maike | 13-11-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.