17-11-09

Duiveluitdrijving

Mensen gaan ver, echt ver in hun beleving van een godsdienst! Kan iemand bezeten zijn door een echte duivel? Volgens mij niet! Wat drijft zo'n mensen om ik-weet-niet-wat toe te passen op mensen die misschien beter gebaat zijn bij een medische behandeling? Zijn mensen die zeker zijn dat de duivel bestaat, ook niet beter af met een medische/psychische behandeling? Ik persoonlijk kan me niet van de indruk ontdoen dat degenen die er zeker van zijn dat ze de duivel kunnen uitdrijven, ze niet allemaal op een rijtje hebben!

16:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (3) | Tags: duiveluitdrijving, gek, behandeling | Pin it!

Commentaren

Fijne middag en avond. Hallo ik weet niet wie je bent, maar er is een satan duivel in de wereld dat levens van de mens kapot maakt. Een ieder die Here Jezus niet in zijn of haar leven heeft is gebonden en slaaf van de satan. Het zijn geen sprookjes, maar waarheden.
Je mag het weten ik ben er ook van bevrijd. In Heer Jezus is vrijheid, rust, vrede en blijdschap.
God zegt in zijn Woord; Bekeert u van uw boze wegen. Alle mensen hebben gezondigd.
Niet denken als u Heer God niet hebt in uw leven dan bent u beter dan de gene die gelovig is. Ik zal u zeggen laat u ook verzoenen met Heer God. Zonde leidt naar de dood. Een dood lopende weg. Met Heer God in je leven bewandel je op het pad van het licht. Hoop naar het eeuwig leven.

Gepost door: Patricia | 17-11-09

Reageren op dit commentaar

Het is een ritueel dat zo oud is als de godsdiensten zelf. Ook mijn moeder is vroeger "belezen" om de duivel uit te drijven. De lokale pastoor/duiveluitdrijver heeft dat toen gedaan. Niet dat het veel heeft geholpen...
Zelf vind ik ook dat wie denkt een duiveluitdrijver te zijn, zich beter eens laat nakijken...
groetjes

Gepost door: Breeg | 17-11-09

Reageren op dit commentaar

volledig mee eens

de meest dodelijke cocktail is extremiteiten in godsdienst of andere overtuigingen

Gepost door: Life angel | 22-11-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.