30-11-09

Suf gezocht!

In elke categorie van de hoofdpagina van skynetblogs heb ik gezeten. Naar elke blog gegaan waarvan ik dacht dat het die blog was waar ik een reactie had gezet...niet gevonden. Inplaats van de blogtitel te onthouden of op te slaan -zeker als het de eerste keer is dat ik er kom- ... niet doen hè! Ik heb daar een reactie gezet en vergeten mijn URL bij te zetten...nu zit ik me hier af te vragen wat die persoon denkt van mijn reactie! Ik zou ook 'foert' kunnen denken wat gemakkelijker is natuurlijk, maar zo zit ik niet in elkaar. Achja, ik heb me in ieder geval suf gezocht zonder dat die persoon er weet van heeft.

29-11-09

Vervloekte verkeersdrempels!

Er zijn vele gemeentes die hun boekje te buiten gaan als het over verkeersdrempels gaat! Sommigen zijn zo hoog dat je er met moeite over kunt gáán inplaats van rijden! Wat met de ziekenwagens die dringend ergens ter plaatse moeten zijn? En de brandweer? Of de wegen worden in de bebouwde kom zodanig versmalt dat ze er zigzaggend tegen een te traag tempo doorheen moeten rijden! Vele levens hangen af van deze factoren! Wist je dat de verkeersdrempels aan bepaalde normen moeten voldoen?! Dat je de gemeente, indien je auto schade heeft opgelopen, kunt laten beboeten?! Wel, ik geef je de exacte afmetingen van een verkeersdrempel!

12 cm hoog en 1m67 lang!

12:11 Gepost in Algemeen | Commentaren (4) | Tags: verkeersdrempel, boete | Pin it!

27-11-09

Oproep van de brandweer van Genk

Een verpleger heeft opgemerkt dat heel dikwijls bij een ongeluk, de gewonde personen een GSM bij zich hebben, maar het urgentiepersoneel weet soms niet welke persoon te contacteren uit deze grote lijst met telefoonnummers. Het zou dus een goed idee zijn, mocht er een standaardnaam zijn die overeenstemt met de te contacteren persoon. Hij stelt voor dat iedereen in zijn GSM een adres creëert onder de naam "ICE" (=In Case of Emergency). Onder deze naam sla je het telefoonnummer op van de persoon die moet gecontacteerd worden in geval hij/zij niet zelf kan bellen. Vanaf dan weten de politie, de ambulanciers, de dokter, enz... steeds wie ze moeten contacteren. Indien u verschillende nummers wil opslaan, maak dan gebruik van de namen ICE1, ICE2, ICE3,... 't Is gemakkelijk te realiseren, kost niets en kan zeker een verschil maken als het snel moet gaan. Creëer nu meteen een ICE-adres met telefoonnummer in je GSM, stuur deze mail door naar zoveel mogelijk personen, dan pas zal deze naam bekend en gebruikt worden.

Toch geen slecht idee hè...je weet maar nooit!

21:34 Gepost in Algemeen | Commentaren (2) | Tags: oproep, ongeval, nummer | Pin it!

26-11-09

Ik ben miljonair

Spijtig dat de afleveringen van de stille weldoeners gedaan zijn. Het heeft een diepe indruk op mij nagelaten. Ik keek er graag naar...zo graag dat ik er telkens bij zat te wenen, maar dan van contentement! Waar zitten al die andere miljonairs? Waarom houden zij zich zo gedeisd? Of is het bij hen zoals in die reclamespot:


IK WIL MEEEEEEEEEEEEEERRRR...MEEEEEEEEEEEEEERRRRR!

17:02 Gepost in Algemeen | Commentaren (3) | Tags: weldoeners, miljonair, vrek | Pin it!

24-11-09

Wielertoeristen, bah!

Als mieren komen ze in de lente en zomer opgerukt om hele rijvakken in te nemen!
Geen auto die voorop rijdt met flikkerlichten, noch eentje achteraan...niks nada! En agressief zijn ze ook nog eens! Niks beleefdheid! Een kust allemaal m'n kl**** mentaliteit! Heersers over auto's, wandelaars enz. over alles en iedereen baas! Mens toch, wat krijg ik steeds een hekel als ik in de verte zo'n groepje zie opduiken!

Wielertoeristen

14:44 Gepost in Algemeen | Commentaren (2) | Tags: wielertoeristen | Pin it!