05-12-09

Raquel Welch

Vanaf het moment dat ze op het witte doek verscheen, was ze hét onderwerp van gesprek. Niet zozeer om haar acteerprestaties, maar vooral om haar supervrouwelijke figuur. Mannen stonden in de rij om haar te zien en voor vrouwen waren haar rondingen het grote streefbeeld: met Raquel Welch was een van de grootste sexsymbolen uit de filmgeschiedenis geboren.

Raquel Welch1

"Mensen denken dat een vrouw die mooi is ook dom moet zijn. Maar ik geef het je op een blaadje: dom ben ik niet!"

Raquel Welch

23:58 Gepost in Oude Glorie | Commentaren (3) | Tags: raquel, welch, actrice | Pin it!

Commentaren

helaba als ik mag kiezen zou ik graag toch een iet of wat mooie vrouw willen, maar toch verkies ik een inteligente vrouw, liefst met meer verstand dan ik :-)

Gepost door: watje | 06-12-09

Reageren op dit commentaar

Het schijnt dat mooi zijn het leven er een stuk gemakkelijker op maakt. Daar zijn onderzoeken naar gedaan. Maar intelligentie is ook belangrijk. Het is niet zo dat mooi zijn per definitie samen gaat met dom zijn, da's een gezegde.Maar soms kan mooi zijn omslaan in ijdelheid.

Gepost door: wopi | 07-12-09

Reageren op dit commentaar

Re: Mooi zijn is niet iedereen gegeven, maar slim zijn ook niet. Beide eigenschappen bezitten nog veel minder. Er zijn vrouwen en meisjes die hun schoonheid uitbuiten, maar die totaal uit de boot vallen als er een serieus gesprek op gang komt. Je hoort het direct aan hun gesprek of lees hier en daar maar eens een blogje (bij degenen die denken dat ze mooi zijn) ;)

Gepost door: maike | 07-12-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.