04-01-10

Ga daar eens lezen :)

Het is de moeite om even te gaan loeren bij...klik op de URL hieronder :

http://allesoverde.skynetblogs.be/post/7531382/skynet-awards-2009
.

Men laat zich daar ophitsen dat het geen naam heeft...gaat daarmee naar den oorlog en je weet hoe die afloopt hehehe! Het is kinderachtig als je volwassen bloggers daar bezig ziet, hoe onrechtvaardig ze het wel niet vinden hoe skynet omspringt met stemmen...je waant je in dat ene vreemd land (waar ik de naam niet van ga zeggen). Dat ze eens leren dat het om de meeste stemmen gaat en niet om de beste in eender welke categorie! Je kunt het vergelijken met zangers/zangeressen/groepen waar je naartoe moet smsen, en die de meeste stemmen haalt is eerst...of het echt de beste is, dat is wat anders! Trouwens, als je het zogenaamde onrecht niet kunt verdragen, blijf er dan weg hè!

09:00 Gepost in Roddels | Commentaren (6) | Tags: bloggers, skynet, awards | Pin it!

Commentaren

Ik heb eens op de link geklikt en heel vluchtig gelezen wat gereageerd is. Ik heb niet genoeg gelezen om te weten wat de bedoeling is van die awards. De beste? Dat is volgens mij moeilijk te bepalen want wat is beste? Wat voor de ene heel goed is, is voor de andere waardeloos. Zo gaat dat, zoals je zegt, zo is dat bij het stemmen voor zangers of missen of whatever ook. Als het gaat om dde meest becommentarieerde blogs is het ook heel manipuleerbaar want er zijn blogs die een chatsessie maken van hun reageerruimte. Wat is dan meest becommentarieerd? Tien verschillende mensen die reageren of drie mensen die op elkaar reageren maar 20 reacties hebben? Ook niet objectief dus als ik het goed voorheb. Wat ik wel las is dat er icoontjes gezet werden bij verkeerde blogs? Of zelfs icoontjes van blogs die niet eens bij de genomineerden zijn? Dat is wel een nalatigheid van Skynet vind ik. Dan las ik ook iets van een blog die bij de beste sinds 2003 staat maar die nog maar online is van 2006? Ik ben dat uiteraard niet gaan checken maar ook dat klinkt op zijn minst raar. Enfin, ik maak mij er allemaal niet druk om. Er zijn andere dingen in het leven om zich druk over te maken.

Gepost door: Marjan | 04-01-10

Reageren op dit commentaar

@Marjan En zo denk ik er ook over :)

Gepost door: maike | 04-01-10

Reageren op dit commentaar

Ach zo! Voilà, ik wist niet eens dat er zo'n competitie bestond. En ben het inmiddels al weer vergeten.
En, beste Maike, al het beste gewenst voor 2010!

Gepost door: Mark | 04-01-10

Reageren op dit commentaar

Tja, sommige mensen worden nooit volwassen, zeker?!
Ik maak me er nie druk in :-)
Goeie nacht!

Gepost door: Ri@ | 04-01-10

Reageren op dit commentaar

objectief ?

dat kan toch moeilijk met dit systeem..

Gepost door: willy | 09-01-10

Reageren op dit commentaar

@Willy Men weet al lang dat niks eerlijk verloopt en dat objectiviteit dus ver te zoeken is. Het is dan ook beter om te bloggen naar eigen goeddunken en je niks aan te trekken van een oneerlijke strijd.

Gepost door: maike | 10-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.