15-01-10

Slaaproutine

Hebben jullie ook eenzelfde ritueel als je gaat slapen? Hoe je in bed stapt? Wat je nog doet net voor je in slaap valt? Ik wel. Wat ik als eerste doe als ik in bed lig, is even op mijn rug gaan liggen (nee, niet om wat jullie denken hè!), dan draai ik me even op mijn rechterzijde, om daarna op mijn linkerzijde in slaap te vallen...linkerbeen naar beneden en m'n rechterbeen opgetrokken...zoals een omgevallen flamingo, hahaha. Naar het schijnt draaien we constant in onze slaap, maar ik heb toch steeds het gevoel dat ik de hele nacht op mijn linkerzijde heb geslapen hoor, want ik wordt 's morgens in dezelfde houding weer wakker.

21:09 Gepost in Algemeen | Commentaren (7) | Tags: slaaproutine, houding | Pin it!

Commentaren

Ik ook zeg, ik word op dezelfde kant wakker als de kant waarop ik in slaap val. Raar hé.
Hey, een leuke aanpassing van je blog zeg!!!!

Gepost door: Wopi | 15-01-10

Reageren op dit commentaar

IK HEB HETZELFDE SLAAPRITUEEL en daar boven op draai ik heel de nacht mijn hoofdkussen rond om telkens een frisse kant van dat kussen om mijn wang te voelen.beetje komiek wel. bedankt voor je reactie.heeft me doen nadenken en ik ga proberen om mij wat minder te laten doen.

Gepost door: Moederke | 16-01-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb mijn bloglayout ook weer eens aangepast ;-)
Ik val afwisselnd in slaap op mijn linker- of rechterzij. Ik heb geen vast patroon denk ik. Soms word ik wakker hoe ik inslipe maar soms ook niet. Hangt ervan af hoe diep en rustig ik geslapen heb.
Fijn weekend Maaike!
Lieve bloggroetjes,

Gepost door: Marjan | 16-01-10

Reageren op dit commentaar

Layouts Dat is nu een beetje mijn "probleem" zie. Ik vind een webset schitterend en na een tijdje wil ik weer iets anders en dan kan ik dat ook even schitterend vinden. Zal bij mijn karakter horen zeker? De meeste bloggers houden steeds hetzelfde design. Ze voelen zich er goed bij en houden het. Wij blijkbaar niet ;-) Je schrijft dat je blijft op zoek gaan naar iets wat 100% je goesting is? Dat zul je vinden hoor! Maar of het 100% je goesting blijft, is een andere vraag? Mensen veranderen en groeien. Wij zeker! ;-) Misschien zijn wij een beetje uit hetzelfde hout gesneden? ;-)
Lieve bloggroetjes,

PS: Jaja, ik geniet nog hélemaal na! ;-)

Gepost door: Marjan | 16-01-10

Reageren op dit commentaar

Ik kom je nog een heel fijn weekend wensen

Gepost door: Yolanda | 16-01-10

Reageren op dit commentaar

lay-out Waar ik nu ook altijd naar moet kijken, is of een site overzichtelijk is. Deze lay-out vind ik heel duidelijk en gestructureerd. Zelf hou ik daar ook van. Maar als ik dan iets heb dat me aanstaat, ga ik niet gauw meer veranderen.

Gepost door: Wopi | 16-01-10

Reageren op dit commentaar

@Wopi Toen ik deze layout maakte, had ik u ondermeer in gedachten :-)

Gepost door: maike | 16-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.