26-01-10

Computerleek!

Schone titel al zeg ik het zelf, maar die duidelijk naar mij verwijst!
Ik zal nooit leren om met m'n vingers ergens af te blijven waar ik niks van ken! Jaja, al doende leert men hè pfff! Zondag kreeg ik het in m'n bolletje om IE8 (Internet Explorer 8) te installeren. Iets downloaden zou toch geen problemen mogen geven als ik alles volgens de letter doe...dacht ik...jawadde, toen ik het had geinstalleerd ging het fout...tuuuuurrrrlijk! Dan zeggen ze, doe dit en doe dat om meer veiligheid en ik overal maar vinkjes hier en vinkjes daar zetten tot het zo veilig was dat ik gedorie me nergens meer zag staan...zelfs m'n laatste postje zag ik niet meer staan of ik moest refreshen (vernieuwen)...ik zag ook nergens nog mijn reacties op andere blogs, lol! Daar zat ik dan, en dan moet je nog kalm blijven om je hart niet nog meer te belasten!!!! En ik maar denken dat het spookte bij skynet hahaha! Begin dan uit je eigen maar eens te zoeken waar de vinkjes moesten weggehaald worden :(
Wat deed ik daarstraks? Ik kegelde IE8 de prullenbak in en zette IE7 erop, dacht daarmee alles te hebben opgelost.................niet dus, want de vinkjes blijven precies aangevinkt! Ik heb dus geen flauw benul van computertaal en wat die termen willen zeggen! Dus, als je mij of mijn blog één van de dagen kwijt bent, weet je hoe het komt hè!

16:20 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (10) | Tags: ie8, ie7, computerleek | Pin it!

Commentaren

Tja Maike... gelukkig zijn er wel veel dingen waar we wel iets van kennen hé! ;-)
Heb ook al vaak goesting gehad om dat ding buiten te zwieren...
of ligt het echt aan ons? ;-)

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 26-01-10

Reageren op dit commentaar

Pas op hé madame! Ge kunt zien dat ge wte weten komt welke vinkjes ge moet laten staan en welke niet. Ik wil u ni kwijt hier zenne! We amuseren ons hier te goed!
Fijne dinsdagavond nog Maike!
Lieve bloggroetjes,

Gepost door: Marjan | 26-01-10

Reageren op dit commentaar

Spook IE7 of IE8, maakt niet uit, ik denk toch dat ik je gelijk moet geven ivm da spook op Skynet, of misschien heb jij t verjaagd naar mij en zit ik er nu mee want mijn teller blijft al sinds gisterenavond op t zelfde getalleke staan 717 en ondertussen zijn er dus wel bezoekjes en reacties geplaatst, dus da kan ni he.... Maaike roep je spook es terug aub..... of zijn er mss andere vrijwilligers ??
Gaat die teller bij jou wel vooruit ?? pffff nu niet dat dat zooooo belangrijk is maar ik kan er gewoon slecht tegen als er iets niet werkt zoals t zou moeten.....
Fijne spook-vrije avond nog !!

Gepost door: AmaZony | 26-01-10

Reageren op dit commentaar

IE 7 of 8 ha ha ha, t'is nu juist daarom ik een I mac heb, Als er Microsoft op een computer staat PROBLEMEN. Uiteindelijk koop je uit pure miserie een nieuwe computer om de twee drie jaar, terwijl je met een Mac 5 tot 7 jaar verder kan zonder problemen

Gepost door: Loebrabas | 26-01-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike, biedt systeemherstel ook geen oplossing?
Als je een datum kiest voordat je IE 8 geïnstalleerd hebt, zou t volgens mij toch weer in orde moeten zijn hoor.
Ik heb da zelf ook wel s gehad!
Nog een fijne avond!

Gepost door: Ri@ | 26-01-10

Reageren op dit commentaar

Ja Maike!!! Ria heeft gelijk!
Systeemherstel toepassen! Dan zou het kunnen dat het opgelost is!

Gepost door: Marjan | 26-01-10

Reageren op dit commentaar

:-) Die pckes ook hé. Een update van IE zorgt duidelijk niet alleen bij mij voor problemen. En de rest zal inderdaad wel bij skynet zitten. Bij mij lijken delen van mijn blog wel bevroren. Of zouden ze last hebben van de koude ;-)

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 27-01-10

Reageren op dit commentaar

hé hé maike niet verdwijnen hé. Ik heb firefox om te surfen en geen probleem. Allez voor de moment. Ken ook nie veel van computerkes maar heb de chance van een zoon te hebben die mij heel heel geduldig kan helpen. Dan wel alleen in het week end voor de problemekes :-)

Gepost door: Moederke | 27-01-10

Reageren op dit commentaar

aiaiai computers. Ik heb ook IE8 erafgesmeten dan om andere redenen: het werkt niet goed samen met mijn vergrotingssoftware. Ik heb Firefox geïnstalleerd, da's veiligers maar microsoft en windows is brol hé maar ik kan niet anders dan dat gebruiken. Systeemopruiming en -herstel kunnen el iets doen ook al is dat beperkt.
Enne den boel formatteren, daar zie ik enorm tegen op: eerst back-ups enzo want hoe dan ook windows groeit altijd dicht.
Je blof zal wel blijven bestaan maar of je computer of je software het haalt that's the question en dan zien we hier niks meer :(

Gepost door: Wopi | 27-01-10

Reageren op dit commentaar

@M&M Neenee, aan ons ligt dat niet, die computers zijn niet op ons maat gesneden!

Gepost door: maike | 27-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.