08-02-10

Je bent thui-huis!

Ik kijk weinig naar soaps en toch is er één soapke dat ik niet graag mis, en dat is 'Thuis'! Heel veel thema's komen er aan bod...Geluk, leed, de dood, scheidingen, abortussen, tienerperikelen, opvoedingselementen, trouwpartijen, jaloezie enz.enz. Om kort te zijn...uit het leven gegrepen, met een duidelijke uitvergrote boodschap naar mensen toe die met één van die thema's te maken hebben of krijgen. Nu kun je ofwel zeggen dat het dikke zever is en kijk je er heel oppervlakkig naar, of je kunt er iets uit leren. Elk van de personages hebben hun eigen karakter en zie je hoe deze omspringen met wat het leven hen voorschotelt. Sommigen vinden het ferm overdreven, bij anderen gaan de ogen open en leren dat het anders kan, dat een probleem dikwijls kan opgelost worden door er anders mee om te gaan. Maarja, we zijn mensen met een eigen mening en een eigen waarheid en dan is het dikwijls moeilijk om iets toe te geven, toch?

14:05 Gepost in Algemeen | Commentaren (6) | Tags: serie, thuis | Pin it!

Commentaren

Ik heb gelukkig geen tijd om voor een uur of tien naar tv te kijken ;-)
Ik mis 'de slimste mens'!!!!
Nu moet ik me tevreden stellen met één of andere docu of nog een restje film dat al een uur bezig is...

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 08-02-10

Reageren op dit commentaar

ik kijk niet veel naar TV. Hier volgen ze met momenten familie, ik heb zoiets van. Als je er 5 jaar niet naar hebt gekeken kan je direct terug volgen wat er gaande is. dingen zoals van Vlees en bloed, oud belgië, Goesting, Witse enz kan me meer boeien.
bye the way, de Chianti was lekker, maar la mamma haar humeur is nog wisselvallig zoals het weer

Gepost door: Loebrabas | 08-02-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb wel nog een tijdje naar 'thuis' gekeken maar soaps zeggen me meestal niet zo veel. Alsook het tv-kijken niet op zich. Soms zou ik het wel wat meer willen doen, maar ik kan me er gelijk niet toe zetten.

Gepost door: Wopi | 08-02-10

Reageren op dit commentaar

Ik kan er niet over meespreken want ik kijk niet naar Thuis, naar geen enkele soap trouwens. Maar ik kan me wel indenken, als ne het gevolgd hebt dat je er aan verknocht geraakt.
Ondertussen fijne dinsdag Maike!
Lieve bloggroetjes,

Gepost door: Marjan | 09-02-10

Reageren op dit commentaar

thuis....Ja ik kijk ernaar,het komt juist achter het nieuws,nadien is er op een andere zender wel een film die ik misschien wil zien. Het loopt zo allemaal wat achter elkaar...Nu thuis dan. Je ziet inderdaad wel alles aan bod komen.Maar volgens mij zijn de acteurs zelf een beetje op hun rol uitgekeken.De fut is er bij iedereen uit...En wat zie je,--bij iedereen eettafels---twee cafe's--glazen afdrogen ----2 togen ---3 burelen--De dames somber gekleed,behalve Mariane dan. Nooit eens een mooie omgeving,armoedig enz. Spijtig,want vroeger zag ik het graag.En inderdaad alle ziektes zijn zowat aan bod geweest . Moet dat ?? Daar hebben wij google toch voor.
Ik heb je een beetje tegengesproken, sorry,
Ik leest je blog erg graag weet je. groetjes , jutta

Gepost door: jutta | 09-02-10

Reageren op dit commentaar

Aan jutta Een sorry hoeft niet hoor, ook uw mening stel ik op prijs.

Gepost door: maike | 09-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.