12-02-10

Een dikke portemonee (geldbeugel)

Wat hebben wij zoal in onze portemoneé zitten, buiten een beetje geld en het allernoodzakelijkste natuurlijk. Een antwoord is rap gegeven door de meesten onder ons...nietwaar dames! Als de kaartjes die erin zitten met een percentje hier en een percentje daar, zouden veranderen in bankkaarten, mens toch, ik was rijk...ja, stinkend rijk! Fotokes die niet echt thuishoren in een portemonee heb ik eindelijk een plaatsje gegeven in een fotoalbum. Ik vond nog een paar bankuittreksels uit het jaar stillekes, een paar boodschappenlijstjes die verjaard waren en een telefoonnummer van ik weet niet meer wie. De grote kuis zit erop en ben dringend toe aan een kleiner portemoneeke!

Al een geluk dat ik niet alleen ben, want ik heb vandaag veel dames gezien met een overvolle portemonee...die me trouwens op het idee brachten om grote kuis te houden! En hoe zit het met die van jullie?

22:11 Gepost in Algemeen | Commentaren (4) | Tags: overvol, geldbeugel, bankkaarten | Pin it!

Commentaren

hihi, veel kaarten zitten daarin: maar moesten dat allemaal bankpassen zijn ahum ... maar ik hou het blijkbaar allemaal goed bij want het komt nooit zover dat ik grote kuis moet doen in mijn portemonnee :)

Gepost door: Wopi | 12-02-10

Reageren op dit commentaar

Ik moet ook regelmatig schoon schip maken in mijn portemonnee. Die kortingskaarten heb ik onlangs in een apart portemonneeke gestoken want het was niet meer te doen. Fotookes steken er wel nog in :-) en hier een daar nog een rekening van één of andere winkel :-)
Groetjes!

Gepost door: Elle | 13-02-10

Reageren op dit commentaar

Geen biljetten maar allerlei kaarten zitten er bij mij in. een bankkaart en mijn sis kaart,bloedgroep,identiteitskaart,en dat is alles.de helft van de tijd vergeet ik toch om mijn portemoneke mee te nemen hm

Gepost door: Moederke | 13-02-10

Reageren op dit commentaar

Kaartjes, kaartjes, kaartjes ... veel te veel!
Maar ze weggooien kan ik ook niet doen, dus blijven ze rustig zitten ;-)

Gepost door: Tina | 14-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.