14-02-10

Valentijnsgekte!

valentijn7

 

Valentijntje, ooit bedoeld voor jonge tieners die stiekem een kaartje of briefje in de brievenbus verwachtten van een toekomstig frèntje, maar nu uit z'n voegen is gebarsten...het gaat dus allang niet meer om tieners! Het is zover gekomen dat volwassenen zich die dag als tieners gaan gedragen met dit verschil, dat hun geldbeugel meer geld bevat en dat ze dus meer kunnen spenderen dan ons jeugdig volkje. Hierop speelt de commerce natuurlijk gretig op in. Weekendreizen die valentijnsweekend worden genoemd en ga zo maar door! In elke winkel zie je een hoop rode nutteloze zaken waar giechelende volwassenen zich aan tegoed doen. Het wordt zodanig groots dat het briefje of kaartje naar de achtergrond is verdwenen!

Volwassenen die een relatiebreuk of een breuk met hun geliefde moeten verwerken, worden meegesleept door valentijnsdag en zich nog ellendiger gaan voelen dan op eender welke andere dag! Laat in godsnaam valentijntje over aan onze tieners, wij hebben andere dagen om in de watten te worden gelegd!

15:23 Gepost in Algemeen | Commentaren (4) | Tags: volwassenen, valentijn, jeugd, commerce | Pin it!

Commentaren

Ach ja je hebt gelijk. Ik geef toe dat ik graag iets had gehoord van L (maar dat heeft niets met Valentijn te maken) en als ik eerlijk ben, had ik een bloemetje wel op prijs gesteld maar voor de rest is het vandaag een dag als een andere.

Groetjes

Gepost door: Elle | 14-02-10

Reageren op dit commentaar

Inderdaad ... Ik kan effe geen rode roos meer zien hoor!
Maar,evengoed, gun ik het al die verliefde mensen ook wel :-)

Gepost door: Tina | 14-02-10

Reageren op dit commentaar

Dagelijks Als je enkel maar op Valentijn je affectie kan laten zien, dan heb je wel een heel triestige relatie, denk ik. Valentijn is commercie en ik dat dat opgeklopt gedoe, missen als de pest!

Nog een goede avond.

Gepost door: Vrijdenker | 14-02-10

Reageren op dit commentaar

Commerce en niks anders...
Voor velen ook het geschikte moment om de 'schone schijn' nog wat op te poetsen...
Voor mij hoeft het niet, ik doe er niet aan mee...

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 15-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.