27-02-10

Tussendoortje

Omdat ik geen kei ben met een fototoestel, heb ik zo mijn eigen manier om creatief uit de hoek te komen met een kleine boodschap in verwerkt. De werkjes die ik hier heel af en toe zal laten zien, zijn uit een periode toen pijn mijn leven nog beheerste.

Wijs

 

23:51 Gepost in Mijn kunstwerkjes | Commentaren (11) | Tags: wijs | Pin it!

26-02-10

Vandaag geen postje.

Vandaag blijft het hier leeg, morgen misschien ook en overmorgen...geen idee. Nochthans zit m'n hoofd boordevol met vanalles en nog wat. Misschien te vol en is skynet te klein om mijn woorden te dragen...dus blijft het hier leeg zoals je ziet. Heb je al eens gekeken in een leeg glas? Ja? Ik ook! Niks in te zien hè...alleen is ie leeg...dat zien we dan weer wèl. Zo ook met een lege handtas, net een vod als ie leeg is...presenteert ook niet hè, zo'n lege handtas ofte rommelzak, maar als ie vol is, is em interessanter vind ik...zoals een blogje waar vanalles in te lezen staat. Voila lieve bloggers, nu weten jullie waarom er hier vandaag geen postje staat en morgen misschien ook niet.

glas

Ik wens jullie alvast een fijn weekend toe.

 

22:36 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (4) | Pin it!

24-02-10

Niks te roddelen.

Ik zie dat het al efkes geleden is dat ik nog een roddelke plaatste, maarja, ik was te druk bezig met handtassen bekijken :-) Het enige wat ik zaterdag heb gezien was een man -ik schat em in de vijftig-, zonnebankbruin met in zijn hand een jongevrouwpolleke...niks bijzonders hoor, alleen...hm...had hij z'n dunne haren in piekjes laten knippen met zoveel gel erin dat z'n schedel even hard blonk als de piekjes. Hij droeg een grijs, fijn geweven truitje met korte witte mouwkes (ja, je leest het goed...met korte witte mouwkes), zwarte jeansbroek die ontkleurd was aan z'n knieën, bruine cowboylaarzen, een 'gouden' horloge en dito ketting. O ja, spierballen had ie wel hoor en dito borstkas! Het jong huppelding was slank, ze had lang lichtbruinig haar, blauwe jeansbroek, bruine hoge laarzen en een grijze driekwart jas.
Dus...heb niks om over te roddelen ;-)

22:26 Gepost in Roddels | Commentaren (4) | Pin it!

23-02-10

Ik geef me over!

Ik ben al een week of drie op zoek naar een handtas met schouderriem...aléja, handtassen met schouderriemen zijn er wel, maar niet wat ik wil hè! De moderne handtassen zijn tof, de kleuren ook, maar ik mis vakken waar ik op een ordentelijke manier mijn gerief in kwijt kan en niet eentje waarin je moet rommelen en blijven rommelen om uiteindelijk je handtas te moeten omkieperen om te vinden waar je al een half uur naar op zoek was! Tuurlijk zijn er handtassen met vakken, maar daar zit dan de juiste kleur weer niet tussen! Nuja, ik denk dat ik me moet neerleggen bij het feit dat de handtassen dit jaar geen vakken hebben, en dat ik verder zal moeten rommelen tot ik hem weer moet omkieperen om...!

23:23 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (4) | Tags: handtassen | Pin it!

22-02-10

Vroom

Nogmaals naar 'In Godsnaam' gekeken en ik heb het deze keer met een -hoe zal ik het zeggen- ...rustig en kalm gevoel bekeken? Nee, dat was het niet...of toch, mja, het speelde toch mee denk ik... Eigenlijk kan ik het niet goed onder woorden brengen, maar dat het me iets deed staat vast!

kloosterraam

Het slotklooster van Brecht, heeft voor de eerste keer in haar bestaan, Annemie Struyf en haar cameraploeg toegelaten om te filmen. Zo'n dertig zusters -nu 29- , want het oudste zusterke is pas overleden, leven daar volledig afgesloten van de buitenwereld! Veel zusters wilden hun verhaal kwijt en dat ontroerde me zie! En toen Annemie afscheid nam, goh...dat pakte me en wel om deze reden; Toen annemie zich de eerste dag aanmeldde, kwam één zuster de deur openen en leidde haar naar binnen, met het afscheid stonden bijna alle zusters buiten die één voor één Annemie een knuffel gaven...mens toch, ik kreeg er tranen van in m'n ogen, zo lief vond ik het, ben er nog een beetje van onder de indruk!

 

22:49 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: klooster, zusters | Pin it!