01-03-10

Probs bij skynet, probs op de blogs!

Nuja...probs. Sommige zijn wel heel kort van stof en storten direct hun ongenoegen uit. Anderen, zoals ik, sturen in stilte een mailtje en wachten af. Wij weten ook wel dat skynet niemand op de hoogte stelt van eventuele problemen, of werkzaamheden die zich aanbieden en men niks anders kan doen dan afwachten!
Nu kun je twee dingen doen; Rustig afwachten tot de probs bij skynet opgelost zijn, ofwel sla je met armen en benen en brul je bij manier van spreken dat je het er hier niet zult bij laten en gaat er ondertussen één blogster proberen een ander blogster te verdenken van manipulatie enz. Voor mij niet gelaten, heb er niet de minste last van...zelfs niet als zij/men over en weer mailt om de verdenkmakingen hard te maken.
Oké, ik wijk af. Terug naar wat ik wilde typen...

Dus, door de problemen die er regelmatig zijn bij skynet zonder dat we er van op de hoogte worden gebracht, besloot ik om voor de zekerheid eens op een ander te gaan kijken en heb daar een nieuw blogje geopend dat voorlopig 'under construction' is. Wat niet wil zeggen dat het daar beter is hè, dat is afwachten...ben daar nog nooit geweest, weet dus niks van de probs daar! Ik heb al wel ondervonden dat de mogelijkheden aangaande de layouts enz. klein zijn, er is bv. weinig keuze, maar ik zie wel hoe het verder evolueert...voorlopig doe ik op skynet nog verder.

Commentaren

Omdat ik een verouderd mailadres had op mijn account bij skynet en daarop dus ook geen post kan ontvangen, dacht ik echt dat het over was hier. Dat vond ik jammer. Ik vind die andere blogplatform niet slecht (je kan daar kiezen of men je kan traceren via google of niet). Maar om de één of andere reden kon ik inloggen. Ik heb skynet wel een mailke gestuurd of ik dan toch niet mijn account kan aanpassen. Ok, dan zal ik ook nog probs hebben in de toekomst maar dan weet ik dat het niet aan mijn adres gelegen is. :)

Gepost door: Wopi | 01-03-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb nooit op skynet een blog gehad maar hoor er alleen maar over klagen bij collega-bloggers... Zelf ben ik heel erg tevreden over Wordpress, heb er nog nooit problemen gehad. Die layout is voor mij wel helemaal niet belangrijk... het gaat over de inhoud van mijnen blog, ik ben niet zo grafisch aangelegd, zie je :-)
Groetjes

Gepost door: Breeg | 01-03-10

Reageren op dit commentaar

Ach... ik vond het gisteren wel een beetje jammer omdat ik mijn gevoelens van me wou afschrijven en dat lukte dus niet. Maar ik heb me er niet druk over gemaakt hoor. Gisterenavond kon ik weer posten.

Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 01-03-10

Reageren op dit commentaar

;-) De skynetblogs gaan er op achteruit... many problems. Dit komt waarschijnlijk mede dankzij al die inactieve blogs. Weg ermee!

Groetjes,
Sam

Gepost door: Sam | 02-03-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike, ik blijf voorlopig Skynet nog trouw :-)
Nog eenf ijne avond!

Gepost door: Ri@ | 02-03-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.