12-03-10

Maike's roddel!

Ik weet niet hoe ik het moet typen om jullie duidelijk te maken waar ik naartoe wil, maar ik zal het proberen. Niet verschieten of wenkbrauwke trek hè! Oké, here goes my gossip!

Sommige beroemde acteurs/actrices, zangers en zangeressen, sportmensen enz. komen in het nieuws door allerlei schandalen of buitensporigheden (meestal amerikanen of toch van buiten onze contreien). Hun wagens, villa's/paleizen en andere materieële dingen zet ik onder de noemer: buitensporigheden. Al de rest onder de noemer: schandalen. Deze beroemdheden weten geen blijf met hun geld, of kunnen er niet mee omgaan. Ik heb zelfs het gevoel dat zij stuk voor stuk ongelukkig en eenzaam zijn! Neem nu hun achtergrond, waar ze vandaan komen, hoe ze werden opgevoed...de meesten komen uit arme buurten of waar veel criminaliteit heerst, waar drugs en gangs schering en inslag waren/zijn. Waar zouden ze het geleerd hebben om met geld, respect enz. om te gaan? Nergens! Pas op, ik veroordeel hen niet hè, ik stel het alleen maar vast op mijn eigen manier. Er zijn ook uitzonderingen en dan bedoel ik dat ze uit een rijk milieu komen, waarvan je denkt dat opvoeding prioriteit is en toch zie je ook bij deze beroemdheden de eenzaamheid op hun gezicht gegrift staan...zij doen er evenzeer alles aan om in de belangstelling te staan en ze gaan daarin ver, heel ver! Kunnen zij nog wel dromen? Is er nog iets waar zij naar kunnen uitkijken? Ook zij verouderen, ondanks plastische of ethische chirurgie! Ook zij blijven niet gespaard van bepaalde ziektes, ondanks het proberen om gezondheid te kopen (wat natuurlijk een euthopie is)! Ik schud altijd m'n hoofd als ik weer eens een schandaal lees of de beelden zie op tv, en dan denk ik bij mezelf: Ach...hoe zielig zijn ze met al hun miljoenen en hoe zielig als je niet meer dromen kunt omdat je alles al hebt, behalve...het eeuwig leven!

23:29 Gepost in Roddels | Commentaren (6) | Tags: beroemdheden | Pin it!

Commentaren

en bij ons dan? Onze bv hebben niet zoveel geld,maar voor de rest zijn ze even zielig als die ( grote sterren )? ze doen,zoals je zegt alles om in de belangstelling te komen en te blijven.Maar och arme de tijd staat ook voor hen niet stil. in plaats van bewondering heb ik medelijden met ze. Als je ziet hoe vroegere sterren er nu uitzien . De aftakeling komt er net zo als bij ons.En wij vinden dat ook niet prettig.!
Maar ik denk dat wij er beter kunnen mee omgaan.
groeten van valerie

Gepost door: valerie | 13-03-10

Reageren op dit commentaar

Die schandalen en die foto's neem ik met een korreltje zout. Ik heb onlangs met een vrouw gesproken wiens interview in de Flair te lezen stond. Je hebt er geen idee van hoe woorden en beelden gemanipuleerd worden. Als ZIJ het maar belangrijk genoeg vinden en kijk- of leescijfers kunnen binnenhalen. De rode draad die door haar leven liep, werd niet eens vermeld.

BV's zijn ook gewone mensen. Ze hebben waarschijnlijk een veel grotere spaarrekening dan ik ;-) maar da's ook alles. Zij zullen ook momenten in hun leven kennen waarin ze gelukig zijn maar ook waarin ze diep ongelukkig zijn. Vallen en opstaan is voor iedereen!

Ik wens je een fijne zaterdag!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 13-03-10

Reageren op dit commentaar

tja, Geld maakt nu eenmaal niet gelukkig en gezondheid is niet te koop!!!
Nog een fijn weekend verder ...

Gepost door: Ri@ | 13-03-10

Reageren op dit commentaar

Ik moet je wel gelijk geven :)
Ik heb sosm ook dat gevoel; ik denk niet dat zij erg gelukkig zijn..

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 14-03-10

Reageren op dit commentaar

Vriendschap, liefde, gezondheid, leven.... kan niemand kopen. Als je miljarden op je rekening hebt en je komt tot dat besef kan ik me goed voorstellen dat t heeeel frustrerend moet zijn. Armere mensen beseffen anderzijds dagelijks dat ze niet alles kunnen kopen....
Fijne zondag nog !

Gepost door: AmaZony | 14-03-10

Reageren op dit commentaar

Hoikes Een gedachte die ik met je deel.
Heel boeiend en vloeiend geschreven.
Tot nog es en de groetjes !

Gepost door: Martine | 14-03-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.