15-03-10

Te geweest!

Alles wat met 'te' heeft te maken is slecht voor je gezondheid, behalve tevreden zeggen ze, en ze hebben gelijk! Ik heb me te buitensporig gedragen de laatste veertien dagen, ik heb niet geluisterd naar die ene die in mezelf zit...er zitten er namelijk twee moet je weten, een goeike dat je maar amper hoort, of je moet heel goed luisteren, en een kwaaike dat een berg lawaai kan maken! Tuurlijk valt die kwaaie dan harder op en het is die die voor de brokken zorgt en het is bij die waar ik de laatste veertien dagen ben ingelopen! Als een zombie heb ik deze voormiddag staan groenten snijden voor vier dagen verse soep en als een zombie ben ik naar de blogjes gaan kijken in de hoop op die manier te rusten en als een zombie heb ik de postjes gelezen...weet dus maar half wie wat geschreven heeft...ik wilde een reactie plaatsen, maar heb die vlug gedeleted...was te zombie-achtig en m'n postje is dat precies ook, niet?

15:02 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (9) | Pin it!

Commentaren

Maike zoals ze is, Maike die nooit zal veranderen, alle pijnlijke lesjes ten spijt ;-)
Rust nu toch maar een beetje meisje, je hebt het nodig...
Een beetje energie opdoen en een beetje reserve opslaan... want de lente is in zicht!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 15-03-10

Reageren op dit commentaar

Lieve Maike We hebben hem allemaal in ons
De rest van de wereld
Wat zou je leven zijn
Met alleen maar jij ?

Lieve knuffel.

Gepost door: Leva | 15-03-10

Reageren op dit commentaar

Goedenavond Zombieke! ;-)

Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 15-03-10

Reageren op dit commentaar

ying en yang zeggen ze in China, ik ken dat ook niet altijd even goed. Met zijn gevolgen uiteraard potten daarm zeggen ze bij ons in de streektaal (over vermoeid)

Gepost door: Loebrabas | 16-03-10

Reageren op dit commentaar

Hey, kop op zombie ! Zo'n dag heeft iedereen al wel eens... veelal na n tijdje van 'TE'. Maar goed dat je 't zelf aanvoelt, des te vlugger is die zombie wég;
Grtz,

Gepost door: AmaZony | 16-03-10

Reageren op dit commentaar

Door de inlogproblemen bij Sky is het voorlopig blijkbaar niet meer mogelijk om nieuwe postjes te zetten. Ik ben gisterenavond om 21.30 uur blijkbaar nog vlug tussen de mazen van het net kunnen glippen maar nu is het hek blijkbaar van de dam ;-) Daarom maar gewoon een groetje en een fijne woensdag Maike!

Gepost door: Elle | 17-03-10

Reageren op dit commentaar

Dat ken ik: die stemmetjes die het een mens zo moeilijk maken. Vaak is die kwaaie stem nog niet eens iets van jou maar 'een boze ouder' (ik bedoel daarmee niet dat die ouder schuldig is hé). Da's een geïnternaliseerde stem en da's soms zoeken waar je eigen stem zit. Die hoor je niet zo goed. Ik moet daar ook heel goed op letten want ik weet dat ik dan nog verder van huis ben en dat overkomt mij ook. Maar die kwaaie stem voelt zo vertrouwd aan en zo bekend, dat hij heel verleidelijk is. Jij zit daar niet alleen mee.

Gepost door: Wopi | 17-03-10

Reageren op dit commentaar

Alles okee Maike?
Ik begin me stilaan wat ongerust te maken?
Ik wens je alleszins een deugddoende vrijdag!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 19-03-10

Reageren op dit commentaar

@M&M Het zijn zo van die moeilijke lesjes om uit te voeren hè...theorie dat gaat eigenlijk nog, maar de praktijk pfff...er staan hopen vallen verstopt! :/

Gepost door: maike | 20-03-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.