05-04-10

Kinderlokkers!

Er kan niet genoeg aandacht besteedt worden aan kinderlokkers die internet zien als de oplossing voor hun onbedwingbare drang naar sex met kinderen! Voor mijn part moeten ze deze ziekelijke criminelen voorgoed uit de maatschappij halen! Ik ben trouwens altijd tegenstander geweest van een computer op de slaapkamer van een tiener! Laat hen computeren waar je hen in het oog kunt houden, hen wijzen op de gevaren van chatrooms en co! Als ik van de ouders was, zou ik zelf eens een kijkje gaan nemen op één van zo'n kinderchatrooms en MSN toestanden en ervaren wat zo'n kind ervaart...je zou verstelt staan! In het weekblad van 'Dag Allemaal nr 12' lees je een heel verhaal over kinderlokkers of pedofielen. Ik heb er een blad uit gescanned waarin je een voorbeeld ziet hoe deze ziekelijke creaturen te werk gaan! 'Dag Allemaal' speelt hierin een fictief meisje van 12 jaar met de naam Shana. Klik op de afbeelding zodat je het beter kunt lezen!

Eerste deel van de conversatie:                            Tweede deel:
kinderlokkers2                    kinderlokkers2

Dit noem ik echt iemand met een ziekelijke verdorven geest, BAH!

12:59 Gepost in Algemeen | Commentaren (8) | Tags: pedofielen, internet, kinderlokkers | Pin it!

Commentaren

Soms vraag ik me af of er soms iets in de lucht hangt waar de hersenen van sommige mensen dol van draaien. Het is toch niet natuurlijk dat je tegenwoordig dingen hoort waar je haren van ten bergen Je hebt haast angst om nieuwe rijzen. Mensen hebben door de eeuwen heen altijd wel stomme dingen gedaan. Maar wat er nu allemaal gebeurt is niet meer te doen.Je hebt haast angst om met onbekende mensen gewoon te praten.Wie of wat zijn zij ? ? Droevig is het ,misschien zie ik het te somber,maar je hoort niets anders- - - -

Gepost door: valerie | 05-04-10

Reageren op dit commentaar

Je ziet het,soms doe die pc ook rare dingen ,zonder dat ik er iets kan aan doen--sorry !

Gepost door: valerie | 05-04-10

Reageren op dit commentaar

Voor dat er internet was, gebeurden er ook zo van die vieze dingen.

Gepost door: Wopi | 05-04-10

Reageren op dit commentaar

Beste Maaike,
IK vind ook dat ze pedofielen bij hun ballen omhoog mogen hangen ! Maar je mag ook niet alles van "dag allemaal " geloven, ik bedoel maar , pedofilie gebeurt veel te vaak en ook internetmisbruik gebeurt veel te vaak, maar ik heb wel mijn bedenkingen over het gesprek op die chat, het lijkt me te doorzichtig en kinderen zullen daar ook niet zomaar in trappen hoor, ze zijn vaak slimmer dan men denkt!Ik denk dat dag allemaal zelf die chat in elkaar gebokst heeft, maar bon, wie ben ik om daar over te oordelen, nietwaar! IN elkgeval kindermisbruik is uit den boze, twee volwassen mensen kunnen zelf kiezen hoever ze gaan met sexualiteit en kinderen zijn niet in staat om zelf die keuze te maken! Uit angst geven ze vaak toe en pas veel later beseffen ze wat er eingenlijk aan de hand was en tegen dan is het veel te laat om de pedo aan te geven, enfin, jammer dat dit gebeurt en het zal altijd bestaan, zonde!
groetjes
christa

Gepost door: christa | 05-04-10

Reageren op dit commentaar

Re van maike Veel lezers weinig reageerders op dit postje...blijkbaar een ver van m'n bedshow?! Of vinden de meeste lezers het wat moeilijk om hun gedacht hierover te zeggen? Bang om af te gaan of wat?! Is het bij deze lezers die ook een blog hebben een postje om je kop in het zand te steken? Damn!

Zo, heb effe mijn frustratie van me afgeschud!

Aan de paar bloggers die het "aandurfden" om toch een reactie te plaatsen, een gemeende dankuwel! :-)

Gepost door: maike | 06-04-10

Reageren op dit commentaar

:-) erg hé, pffff ... echt ziekelijk!
Ben ik blij dat ik geen opgroeiende kinderen meer heb, maar de schrik slaat me al rond t hart als er ooit kleinkinderen zijn!

Gepost door: Ri@ | 06-04-10

Reageren op dit commentaar

je eerste en tweede deel zijn wel hetzelfde

de chat op zich is vrij onschuldig als het tussen pubers gaat. Ik volg grotendeels de redenering van Chrissebie, dat de overgrote meerderheid wel voorzichtig genoeg is zeker als er voldoende steun is van ouders en leerkrachten.

Spijtig genoeg zal pedofilie wel nog niet onmiddellijk verdwijnen op deze aardbol....weet men zelfs nog niet wat de juiste drijfveren ervan zijn....

Tot het zover is kunnen we enkel duidelijk blijk geven dat het een gedrag is dat niet kan getolereerd worden. Maar inderdaad als het uit dag allemaal komt, halveer dan maar de boodschap of werkelijkheid. Daarom ook dat ik dergelijke bladen niet lees of uiterst uitzonderlijk.

Gepost door: life angel | 08-04-10

Reageren op dit commentaar

@Life Angel Je hebt gelijk dat de tweede conversatie dezelfde is...zie ik nu ook pas, wat natuurlijk een vervolg had moeten zijn op het eerste deel! Achja, als men maar weet wat ik bedoelde hè.

Gepost door: maike | 08-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.