24-04-10

Wat moet ik hier van denken?

Wat ik normaal nooit doe is een link in m'n postje plaatsen waarvan ik op voorhand een vooroordeel over heb! Meestal laat ik iedereen in z'n wezen, en denk ik: "ach, ieder vogel zingt zoals ie gebekt is!" en laat hen verder met rust. Het blogje dat ik daarnet bezocht vond ik zo over de schreef gaan dat ik moest kokhalzen! Post zij zulke dingen om te provoceren? Wel, dan is het haar gelukt! Bij porno weet je dat je de keuze hebt -meestal toch- om te gaan kijken of niet, maar dit blogje...echt...ik heb er geen woorden voor...ben echt geschokt! Ik geef voor één keer de link, het is aan u of je wilt gaan kijken of niet!

KLIK en geluk ermee!

UPDATE: Ben blij dat die blog verdwenen is!

18:37 Gepost in Roddels | Commentaren (9) | Pin it!

Commentaren

amai mijn frak zenne, pffff... dégoutant is dat. Enfin, ik heb alleen de kop gelezen en ik moest afhaken... Zou skynet daar niks tegen doen als we dat rapporteren als foute blog? Of zou dat zijn om iemand te shockeren. Ik vind het niet kunnen.

Gepost door: Wopi | 24-04-10

Reageren op dit commentaar

kan het nog erger? Ik zou geen vrouw zijn als ik niet nieuwsgierig was naar " wat er zo er was " geschokt--razend kwaad--wou in eerste instantie een antwoord schrijven dat niet mis was. Halverwege ben ik gestopt,terug uitgewist--nee dat verdiende geen antwoord. Tenslotte was het "dat mens "er om te doen een reactie uit te lokken. Het zou beter zijn heel die boel dood te zwijgen. Want het is een zieke geest die zo iets verzinnen kan,en misschien is er niets van waar. Dus ziek in haar hoofd. Maar jullie zullen best weten hoe skiynet te verwittigen ik ben daar niet zo bedreven is daar ik geen blogger ben. Wel een bezoeker en heb zo mijn favorieten van blogs die de moeite zijn.
Wij worden tegenwoordig wel overstelpt met schokkende berichten van overal en van mensen waar we het niet van verwachten.En het zijn diegen die de wereld kapot maken. Erg voor ons maar erger nog voor onze kinderen die daar mee opgroeien en het op de duur als normaal beginnen te beschouwen. En wij maar ons best doen er integere beschaafde mensen van te maken. Wie beschermd ons tegen die duivels ? ?
diepe zucht---van jutta

Gepost door: jutta | 25-04-10

Reageren op dit commentaar

:-( pffffffff ... nie normaal.
Ik heb haar 1ste psotje nog nie eens uitgelezen.
Is dit geen blog om te melden bij Skynet?
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 25-04-10

Reageren op dit commentaar

Jawadde ! Heb ook vlug afgehaakt, kan zoiets echt niet lezen, word er mottig van ! Weet niet wat ik ervan moet denken, dit is echt n foute blog, best niet op reageren, maar mss wel melden aan Skynet. Gaat t hier om n zieke ziel ? aandacht? Provoceren? manmanman !!

Gepost door: AmaZony | 25-04-10

Reageren op dit commentaar

wat is dat een perverse trut zeg. Dat hoort niet op een blog te staan. Vies wijf, fantasie of realiteit, ik heb niet eens alles gelezen, ik had mijn buik al vol na de eerste alinea

Gepost door: Loebrabas | 25-04-10

Reageren op dit commentaar

Re van maike: Ja, ik denk ook dat het om te shockeren en te provoceren is (tot nu toe heeft ze er nog geen vervolg aangebreidt)...dat kan trouwens alleen een zieke geest. Te lezen aan de reacties hier is het haar ferm gelukt! Het is ook zoals Jutta het zegt hè: Wat met kids die dit lezen? Hoe gaan zij dat opvatten? Mens toch, in wat voor een wereld leven wij?

Gepost door: maike | 26-04-10

Reageren op dit commentaar

Ook ik heb een klein stukje gelezen, walgelijk gewoonweg... Ik heb het niet verder kunnen lezen.
Het is een ziekelijk mens en ik hoop dat skynet er iets aan doet...
Dit kan gewoon niet meer en dat terwijl er zovelen bloggen die 'incest' hebben moeten ondergaan en voor de rest van hun leven getekend zijn hierdoor...
De wereld is 'rot' zou ik durven stellen!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 27-04-10

Reageren op dit commentaar

wel dametjes, ik moet jullie geruststellen , allee dat denk ik toch, ik heb ook op ,de link geklikt en kwam nergens terecht dus ik hoop dat skynet inderdaad de blog heeft verwijderd, wat een goeie zaak! Eind goed al goed!

Gepost door: christa | 28-04-10

Reageren op dit commentaar

oooo jullie weten het al : Wendy is geschorst ! Ik stuurde n 'foute blog' melding naar Skynet en ging vandaag es checken maar als je op de link klikt : nikske,alles weg, afin hoop ik toch. Dus Maike nu heb je maar 1 reden meer he (post hierboven) grtz,

Gepost door: AmaZony | 28-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.