30-04-10

Weinig tijd

Deze namiddag gaan we inkopen doen omdat het morgen 1 Mei is en dezenavond op stap! Heb dus weinig tijd om te bloggen.

80

 

12:05 Gepost in Algemeen | Commentaren (4) | Pin it!

29-04-10

Het celibaat

Afschaffen? En dan? Zijn er dan minder pedofielen? Wat gaan ze ons nog wijsmaken?

13:45 Gepost in Roddels | Commentaren (7) | Tags: celibaat | Pin it!

28-04-10

Twee redenen.

Meer zijn er niet die me van m'n blogje weghielden.
De eerste grote reden: zie m'n vorig postje.
Toen moest ik toch even slikken en het laten bezinken, anders had ik er uuuren over door gedramd!

De tweede reden: Ha, dat goei weer hè! Terrasjesweer en 'het-proberen-bruin-wordenweer'. Ondanks de moeite die ik gedaan heb zie ik precies nog even wit hehe ;-)

Ik zie jullie straks wel, eerst voor eten zorgen en de gevolgen van dat eten ondergaan!

17:10 | Commentaren (2) | Pin it!

24-04-10

Wat moet ik hier van denken?

Wat ik normaal nooit doe is een link in m'n postje plaatsen waarvan ik op voorhand een vooroordeel over heb! Meestal laat ik iedereen in z'n wezen, en denk ik: "ach, ieder vogel zingt zoals ie gebekt is!" en laat hen verder met rust. Het blogje dat ik daarnet bezocht vond ik zo over de schreef gaan dat ik moest kokhalzen! Post zij zulke dingen om te provoceren? Wel, dan is het haar gelukt! Bij porno weet je dat je de keuze hebt -meestal toch- om te gaan kijken of niet, maar dit blogje...echt...ik heb er geen woorden voor...ben echt geschokt! Ik geef voor één keer de link, het is aan u of je wilt gaan kijken of niet!

KLIK en geluk ermee!

UPDATE: Ben blij dat die blog verdwenen is!

18:37 Gepost in Roddels | Commentaren (9) | Pin it!

22-04-10

Ik weet het weer!

Het ging over m'n strijkplank. Vinden jullie dat ook geen onding? Ik wel! Ten eerste is ze zwaar om dragen, ten tweede is de strijkplank de laatste vijftig jaar nog steeds geen haar veranderd -alleen wat breder uitgevallen- en ten derde is er geen zitvlak voorzien! Weet je trouwens wie die strijkplank heeft uitgevonden -zonder te gaan googlen hè-, juist ja, een man! Ben er zeker van dat dit door een man is uitgevonden! Als het een vrouw was die dat had uitgevonden, dan had de strijkplank gemakkelijker hanteerbaar geweest en niet zo'n lomp zwaar geval zoals nu het geval is! Bezie die poten, die de vorm van een X hebben...je kunt er niet eens fatsoenlijk en op uw gemak bij zitten! Het kleine rekje onderaan...dacht die uitvinder nu echt dat wij al ons gestreken wasgoed daarop kunnen stapelen, de gek! Dan die ijzeren staaf, de die die je omhoog moet doen om de kabel van je strijkijzer achter te haken...nutteloos, de kabel wordt er alleen maar korter door! Ik zou wel weten hoe een strijkplank er moet uitzien hoor! Ik zou om te beginnen er vier poten onder zetten die je, als je gedaan hebt met strijken, naar binnen kunt slaan en de poten zouden uit titanium bestaan inplaats van dat ijzergeval! Ook een zitje dat je vanonder die strijkplank kunt uitschuiven. Wie sponsort mij....lol ;-)

13:15 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: onding, strijkijzer, strijkplank | Pin it!