12-05-10

Mijn reactie op één bepaalde reactie

Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken die een positieve reactie hebben achter gelaten op mijn vorig postje!

Zolang onze Sunny kwispelend door het leven gaat zonder janken en goed eet en drinkt, heeft hij een kwalitatief goed leven! Zolang de dierenarts zich geen zorgen maakt, wij dus ook niet! Dat een poedelke getrimt of (geknipt zoals je wil) moet worden is nu eenmaal zo en als ik het kon, deed ik het zelf wel! En nog iets...als je googled moet je goed googlen en verder kijken dan een paar foto'kes van poedeltjes! Verder wil ik het niet hebben over euthanasie dat in m'n vorig postje niet aan bod kwam! Dit moet voldoende zijn als tegenreactie op die ene reactie van m'n vorig postje! Wil je iets weten over de leeftijd van honden klik dan op deze link:

http://dier-en-natuur.infonu.nl/huisdieren/8633-de-leeftijd-van-de-hond.html

19:44 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (3) | Tags: poedel, verzorging, leeftijd | Pin it!

Commentaren

je hoeft me niet te bedanken...graag gedaan.
Jouw welzijn, gezondheid en die van je menselijke huisgenoten hebben voorrang op die van het dier en mensen onder dergelijke omstandigheden hoeven zich helemaal NIET SCHULDIG te voelen als ze er dan liever voor opteren hun dierlijke huisgenoot zacht in hun eigen liefdevolle omgeving te willen laten inslapen, beter dan te moeten afstaan aan een stresserend dierenasiel, er zeer weinig kans is dat het met deze gegevens nog een andere thuis zal vinden en de realiteit is dat de overvolle dierenasielen toch genoodzaakt zullen zijn om het diertje toch te laten inslapen.... Niets beter toch, dan te kunnen inslapen in die liefdevolle omgeving. Je link bevestigt enkel dat het reeds een oude hond is met relatief weinig overlevingsperspectieven, als je bepaalde keuzes, graag of niet, dient te maken.

fijne dag verder

Gepost door: Life angel | 13-05-10

Reageren op dit commentaar

Heb net es de reacties op je vorige postje gelezen... waiwai, wat erg.... Ik denk dat ik me wijselijk niet in deze discussie ga mengen. Ben er immers van overtuigd dat jij goed genoeg weet wat t beste is voor je hondje en de juiste beslissingen neemt; Niet elke oude hond of mens is hetzelfde, wanneer je dagelijks het hondje ziet en verzorgt weet jij t best wanneer die teveel pijn ofzo zou hebben. Grtz,

Gepost door: AmaZony | 14-05-10

Reageren op dit commentaar

@AmaZony Inderdaad zo is het, maar je moet dit zeker niet zien als een discussie hoor...het is zelfs geen discussie waart :-)

Gepost door: maike | 14-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.