18-05-10

Een natuur(lijk) bezoek

Toen de winter op z'n einde liep zag ik heel af en toe een konijntje in onze tuin komen en dacht ik, blijf maar komen kleine wipstaart en jaja hij blijft komen, maar in levende lijve heb ik em niet meer gezien. Hoe ik dan weet dat ie komt? Wel, deze morgen hing ik de was buiten en zag ik konijnenkeutelkes tussen de grassprietjes en hier en daar graaft ie kleine putjes tussen de bomen...zolang hij de gazon niet aanpakt is het oké voor mij. Als je elk jaar de natuur tot leven ziet komen, leef je zelf ook intenser en voel je je ook niet zo eenzaam vind ik, daarom vind ik het een voordeel en een voorrecht  om op de buiten te wonen, of toch op z'n minst een tuin te bezitten.

konijn2

Foto van internet

11:56 Gepost in Algemeen | Commentaren (8) | Tags: konijn, natuur, tuin | Pin it!

Commentaren

Hey Maike,

Ik kan er ook intens van genieten al hebben wij zelden bezoek van konijntjes en dergelijken... Onze windhond zou het maar al te graag hebben denk ik ;-)
Geniet er maar van... en met het nakende mooie weer...
Ik kijk er alvast naar uit!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

Wij hebben gelukkig nog wat vogeltjes op bezoek ondanks de sloopwerken hier.

Gepost door: Wopi | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

@M&M Onze Sunny negeert alles wat ie tegenkomt en maar goed ook...anders zie ik niks meer dan tuin en veld :-)
Het zonnetje doet me deugd.

Gepost door: maike | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

Hey Maike! Leuk met een konijntje in de buurt! HIer zou dat niet lukken denk ik! We hebben een grote loebas lopen in de tuin die van die grote zichtbare keutels legt ,overal rond op het grasveld, we kunnen er niet naast kijken! Nu ja t beestje moet het ook ergens "kwijt "kunnen he! Grote beestjes leggen nu immers grote drollen, nietwaar! ach, waar ben ik over bezig! Ik zie menigen al in hun haar scharten en zeggen, wat kraamt die een onzin uit, een blog over de grote van hondedrollen en konijnekeutels!
Voor de rest ben ik heel braaf bezig vandaag! Beetje werken, beetje rusten, nu was het effe genoeg, had last van het steeds naar boven kijken naar de muur waar ik het behang aan het afhalen ben!
We zien morgen dan wel weer wat fibromindy morgen zal uitspoken en als ze er zin zal in hebben om met haar plamuurmesje het oude behang te lijf zal gaan!
groetjes!

Gepost door: christa | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

Leuke bezoeker Dat is fijn voor je, een natuur-bezoekertje
is verrassend en houdt je verbonden met de aarde, wat momenteel geen luxe is.
Geniet ervan.
Groetjes.

Gepost door: Leva | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike, Dat laatste kan ik zeker beamen!
Als je dan nog t geluk heb, om die tuin altijd te mogen behouen en niet zoals wij moeten inruilen voor de bouw van een woning :-(
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 18-05-10

Reageren op dit commentaar

Ik kom even langs om je een fijne woensdag te wensen Maike! IK heb het de voorbije dagen wat moeilijk gehad en ook heel druk op het werk.
Lieve groetjes,

Gepost door: Elle | 19-05-10

Reageren op dit commentaar

Leuk bezoekertje heb je ! n Konijntje heb ik hier nog niet gehad, wel n eend en n paar achtergelaten poezen;.. Fijn pinksterweekend !

Gepost door: AmaZony | 22-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.