30-06-10

Een leeghoofd?

Ja, zo kun je mij nu noemen, een leeghoofd. Iemand die niet nadenkt -alé, ik wil wel nadenken maar het lukt me niet- of nog beter, iemand die haar denkcellen kwijt is...trouwens, het is te heet om er naar te zoeken ook. En als die zon verder doet zoals ze nu bezig is...! Een vol uur heeft het mij gekost om deze paar zinnen te typen -wat ik een enorme prestatie vind van m'n eigen- alleen al om te laten weten dat ik er nog ben zodat jullie met een gerust gemoed de zwoele nachten te lijf kunnen gaan.

22:01 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (4) | Pin it!

29-06-10

Zonnekuren!

Wat doet een mens als de zon kuren krijgt? Binnen blijven, zoals ik bijvoorbeeld! En wat doet een mens als het zelfs teveel is om wat huishoudelijke taken te vervullen? Zich vervelen, zoals ik bijvoorbeeld! En wat doet een mens dan om niet kregelig te worden van verveling? Zich bezighouden met iets wat weinig inspanning vergt, doch wat afleiding geeft zoals het veranderen van z'n blog-design, zoals ik net heb gedaan. En nu? Wat ga ik nu doen nu dat dat gedaan is? Wat blogjes afschuimen en daarna zie ik wel. Ik zet in ieder geval geen voet buiten vooraleer de avond valt!

13:28 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: blogdesign, layout, zonnekuren | Pin it!

28-06-10

Dames-sigaartjes.

Of ik rook? Ja, ik rook spijtig genoeg wel! Na vier stop-pogingen heb ik het opgegeven...ben een hopeloos geval, denk ik. Nu ga ik het hebben over de inhoud van deze titel: Dames-sigaartjes. Die zag ik liggen op de toonbank van de plaatselijke dagbladhandelaar. Meestal ben ik erg terughoudend wat reclame betreft, maar nu was mijn nieuwsgierigheid iets te groot om er aan voorbij te gaan. Gold coffee...dat deed het em bij mij! Ik rook aan het pakje en jaja, het rook naar koffie! Als ik er zo eentje opsteek, zullen mensen denken dat ik ergens een tas koffie verstopt heb en gaan al zeker geen last hebben van de walm die sigaren kunnen produceren, waar ik trouwens zelf niet tegen kan. Thuis ging ik er eens lekker bij zitten terwijl ik het pakje keurde. Zes heel dunne, naar koffie ruikende sigaartjes, das toch heel wat anders dan sigarettenrook dacht ik bij mezelf. Ik pakte er eentje uit, stak em aan en...godmenslievedeugd...al goed dat ik zat...was me dat zware kost! Mijn ogen rolden bijna uit hun kassen en m'n adem werd gelijk afgesneden! Je moet al "van goede huize" komen om met zulke sigaren de madam uit te hangen!

12:14 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: damessigaartjes | Pin it!

25-06-10

...en het leven gaat verder.

De laatste drie weken heb ik nieuwe indrukken opgedaan, nieuwe emoties en nieuwe pijn, met nieuwe littekens tot gevolg. Ik weet nog niet hoe ik ermee om moet gaan, hoe ik het moet plaatsen, maar als anderen dat kunnen zal ik het mettertijd ook wel kunnen. Wat ik zeker weet, is dat mijn  leven nooit meer zal zijn zoals een maand geleden. Ik dank ook de mensen/bloggers die met me meeleefden:

Sam
M&M
Jutta
Elle
AmaZony
Tal
Leva

18:04 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (7) | Pin it!

17-06-10

Vaarwel lieverdje ...

 

roosgrWeet je moederke...
Er is niets op de hele wereld wat zo diep in mijn hart zit als jij!
En weet je waar ik nu ontzettend trots op ben?
Dat is dat ik heel erg op jou gelijk...
mijn gezicht en mijn handen zijn de jouwe
en dat geeft mij de zekerheid dat jij verder zult leven in mij!
Van niets naar iets, van veel naar alles.

© Maike

 

21:08 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (7) | Pin it!