02-07-10

maike's roddel

Voetbalvrouwen
*************
Ik vind ze een speciaal ras, een ras dat voor geld trouwt en dus niet kijkt naar de tronie van de wederhelft. Dit ras weet zich ook niet te gedragen in een arm land, nee, dit ras kokketeert en paradeert liever met hun behangen modekoningen door de arme wijken van dat land. Zij praten niet over voetbal...misschien een beetje over hoe goed hun man kan sjotten, maar ik kan me niet inbeelden dat dit ras ooit goede punten heeft gescoord in de klas. Ik kan me zelfs niet voorstellen dat zij de lagere school ooit hebben kunnen beeindigen. Ik heb er echt waar compassie mee, en weet je waarom? Ik vind hen nog grotere leeghoofden dan ik als het te heet is om één voet buiten te zetten.

Ps: Voor alle duidelijkheid: Ik scheer niet elke voetbalvrouw over dezelfde kam hè, maar misschien zijn er onder jullie die weten welke ik bedoel. Trouwens...een roddel moet van ergens komen ;-)

19:54 Gepost in Roddels | Commentaren (4) | Tags: voetbalvrouwen | Pin it!

Commentaren

maike, soms sla je wel nagels met koppen in je roddeltje hoor.
maar ik kan je geen ongelijk geven. Weet je die vrouwen en trouwens al die andere BV, zullen nog traantjes laten. Goed weten. Als de tand des tijds de mooiste stukken er uit hapt ! en noch schaar,mes, draad en naald er wat kunnen aan verhelpen ----Want ook de binnenkant ontsnapt niet aan de tijd.

Ik lees tamelijk veel bloggen, maar zonder overdrijven is die van jou erg verfrissend en daarom reageer ik graag. Op anderen niet. Mag het ?
liefs van jutta

Gepost door: jutta | 03-07-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike, Ik ken geen enkele voetballer, laat staan hun wederhelften.
Maar blijkbaar mis ik dus niks ... ;-)
Nog een fijne zondag!

Gepost door: Ri@ | 04-07-10

Reageren op dit commentaar

@jutta Bedankt voor het leuke compliment! :-)

Gepost door: maike | 04-07-10

Reageren op dit commentaar

op mijn vorige blog had ik ook een 'roddel' omtrent dit. hehe ;-)

Gepost door: Sam | 05-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.