17-07-10

Achja...

Misschien denken sommigen dat het nieuwe blogplatform mijn koude kleren niet raakt, maar dan ben je mis! Het is zelfs zo dat ik de dingen die ik niet ken of nog nooit heb gezien, niet durf te onderzoeken en dat komt doordat ik nog in een heel emotionele toestand verkeer. Degenen die trouw mijn postjes hebben gelezen weten nog dat ik heel erg vermoeid was...nog voor moeder in het ziekenhuis terecht kwam. Daar bovenop kwamen die veertien dagen dat moeder op de intensieve terecht kwam en wij haar elke dag met een klein hartje gingen bezoeken, tot ze uiteindelijk stierf...later volgde een zeer intense dienst. Mijn hart heeft het zwaar te verduren gehad en ik moet enorm veel moeite doen om het hartritme onder controle te krijgen. Nog maar te zwijgen van de rust die ik probeer in te lassen. Toen ik dus de grote vernieuwing zag en het feit dat al het werk dat ik in mijn blogje had gestoken, teniet was gedaan, was ik zo overdonderd en ontgoocheld dat mijn hartritme danig werd verstoord. Ik heb mezelf meermaals moeten herpakken om niet als een hoopje ellende in te storten (afgaande wat me er in de laatste twee maanden is gebeurd is er maar een klein druppeltje nodig om de emmer te doen over lopen). Of ik nu tevreden ben met deze layout? Niet echt, maar ik laat alles nu even de boel en ik zie later wel als de minpunten zijn opgelost. De reacties die ik her en der bij 'Allesoverde' heb geplaatst zijn en blijven gemeend, ook de postjes die ik er over heb getypt. Ik probeer in ieder geval zo rustig mogelijk te blijven en ik hoop dat jullie dat ook doen.

21:22 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (10) | Pin it!

Commentaren

Ik begrijp je Maike want jij had een heel persoonlijk en mooi design. Maar chapeau dat je het probeert te relativeren. Na alles wat jijop korte tijd hebt meegemaakt, zijn deze dingen toch minder belangrijk hé?
Probeer maar rustigaan te doen en de tijd komt wel dat je je er weer achter kunt zetten.
Knuffel van Elle

Gepost door: Elle | 17-07-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike,
Na alles wat er gebeurd is in jouw leven, zijn de blogperikelen maar bijzaak. Het maakt t nie bepaald gemakkelijker voor jou, maar tijd brengt wel raad.
Je bent aan niemand iets verplicht, hé ... doe maar gewoon op je eigen tempo.
Nog een fijne zondag!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 18-07-10

Reageren op dit commentaar

Maike,---Het hele vernieuwde bloggedoe vindt je maar niks,
Ik als niet blogger ook niet, vroeger deed alles gezelliger aan. Maar soit,, Bezie het nu zo Maike,,,,wat geweest is ,is heel heel erg. Maar nu moet je aan jezelf gaan denken en werken. Niets komt terug, jij 'moet!' verder. Ik ben ouder dan jij en hoe ouder je wordt hoe meer je voelt dat de tijd als zeezand uit je vingers glipt. Begin van nu af aan voor jezelf te leven. Herinneringen blijven zo wie zo toch bij je.
Probeer te genieten van de dingen waar je van houd.
Wie weet wat er nog voor je is weggelegd, moed houden lieve, altijd. jutta

Gepost door: jutta | 18-07-10

Reageren op dit commentaar

He Maike-meisje,

Je doet het goed en je hebt gelijk, ik heb je commentaren naar Dennis toe gelezen, dus ik weet dat je het er moeilijk mee hebt maar toch je positief steentje wenst bij te dragen.

Laten we allen samen mekaar steunen en Dennis zijn werk laten doen en even genieten van de frissere lucht en de groene natuur en onze eigen verlangens en wie weet van de verrassing die Dennis ons prepareert.
Maak er een rustige zondagavond van.
Dikke knuff.

Gepost door: Leva | 18-07-10

Reageren op dit commentaar

Dag Maike!!!

Het leven is niet altijd roze geur en maneschijn he!
Soms moeten we aanvaarden wat er komen gaat en dat doet zeer aan ons hartje! Maar we moeten verder en vergeten zul jij je moeder nooit het slijt dat wel maar in je hart blijft ze altijd verder bestaan!
Doe het rustig aan en luister naar je lichaam!
Inderdaad ze zouden aan oudere mensen ook eens mogen denken want er zijn veel 50+ die op het forum zitten!
Ik hoop dat Dennis dit nakijkt want ik heb al gelezen en gelezen en het draait dol in mijn hoofd! grrr
Verder wens ik je een gezellige avond en hou je sterk he!!

groetekes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 18-07-10

Reageren op dit commentaar

Het zal allemaal wel in orde komen.. nog eventjes geduld en we kunnen elkaar weer wat gemakkelijker terugvinden... hoop ik!
Neem tussendoor toch maar voldoende rust hé Maike!
Je lay-out is idd niet meer zoals voorheen maar de eenvoud siert hier wel! ;-)

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 19-07-10

Reageren op dit commentaar

Lang geleden dat ik hier nog 'ns langskwam. En in die tijd is er blijkbaar veel gebeurd, je hebt zware maanden achter de rug. Ik stuur je een dikke knuffel toe xXx

Gepost door: Mamapippa | 19-07-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike,

ik ben hier nog s ff komen binnenwippen om een krabbeltje achter te laten ;-)
Groetjes en tot gauw ...

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 20-07-10

Reageren op dit commentaar

@jutta: Als niet-blogger is het ook niet je dat hè, maar ben content dat je nog steeds een reactie plaatst. Ook met uw mening houd ik rekening en denk ik er over na. Ja, ik moet verder...hoe dan ook, maar ik moet nog een ietsiepietsie meer leren om aan mezelf te denken, wat ik vroeg of laat onder de knie zal krijgen.

Gepost door: maike | 21-07-10

Reageren op dit commentaar

dit herken ik heel goed wat jij schrijft, ik ken het zelfs bij mezelf en ik wou deze keer me niet laten beïnvloeden door internet : na mijn week-end in Groningen wou ik bloggen en ik merkte dat alles plat lag vanwege die werkzaamheden. De week ervoor had ik geen tijd om de blog in de gaten te houden en zo stond ik voor een voldongen feit. Ik heb de boel de boel gelaten ... mijn lay-out? Die is weg, en ik merk dat ik daar niet zo blij mee ben maar ik heb geen zin om achter mijn pc weer alles te gaan zitten uitzoeken. Nu toch niet. En ik heb nog altijd een binding met mijn blogje, anders zou ik hier deze post niet schrijven alsook met een aantal bloggers. Ik vind het niet zo handig voor het moment dat nieuwe gedoe en dat komt omdat ik er wellicht de tijd niet voor neem, maar ik heb daar ook geen zin in. Maar ik weet dat het bij jou anders ligt en ik heb het zelf ook zo gehad. Alleen maak dat je hart heel blijft :) .

Gepost door: Wopi | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.