21-07-10

Maike's roddel

Wat is echt, wat is nep!
******************

Er zijn zo van die mensen, in het echte leven maar ook virtueel, die bij de minste tegenslag zeggen dat ze het aftrappen. Krijgen ze geen gelijk: "Ik trap het hier af!" Honderden keren hoor je hen: "Ik trap het af zeggen!" Na een woordenwisseling tegen hun man, vrienden, kennissen: "Ik trap het af, je ziet me nooit meer terug!" Vrienden proberen hen dan te overtuigen om dat niet de doen...honderden keren als het moet! Hun vrienden die onderhuids als nepvrienden worden uitgemaakt door hen die het wilden aftrappen! Het is toch normaal dat deze vrienden het beu worden om hen telkens weer te moeten overtuigen om het NIET af te trappen, dat zij zich gaan afzijdig houden omdat het toch niks uithaalt en de vriendschap dus verwatert. Deze mensen die het constant "aftrappen" houden maar heel weinig vrienden over...in het echte en in de virtuele wereld. Er zijn zelfs vrienden die niet eens doorhebben dat ze "slecht" gemaakt worden door "aftrappers". Ze hebben niet eens door dat het over hun gaat als ze een brutale roddel verspreiden die naar hen verwijzen! Wel, bij zo'n mensen blijf ik heel heel ver uit de buurt, want zo'n mensen kunnen schelden als de beste als je hen niet volgt of als je hen op hun fouten wijst, en brengen hemelse woorden naar voren als ze op handen worden gedragen! Niks voor mij dus! Ben al vree blij dat ik zelf kan kiezen met wie ik omga! In mijn lijst (links), staan dan ook bloggers/mensen die -voor zover ik weet- op een deftige manier met elkaar omgaan. ;-)

14:22 Gepost in Algemeen, Roddels | Commentaren (7) | Tags: roddelen, bloggers, mensen | Pin it!

Commentaren

Je mag gerust zijn ;-).

Ik mijd ook dergelijke onbelangrijke personages.

Gepost door: Sam | 21-07-10

Reageren op dit commentaar

Zo ken ik hier in blogland ook iemand die het om de haverklap aftrapt ;-)
Fijne woensdag Maike!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 21-07-10

Reageren op dit commentaar

Goed gezegd. Het brengt toch allemaal geen aarde aan de dijk. Vandaag nationale feestdag en de eerste regendruppels gevoeld, wat wil je nog meer ?
Vanavond nog een mooi vuurwerk en morgen komt er een andere dag met andere goede en minder goede punten op het programma.
Maak er een leuke avond van.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 21-07-10

Reageren op dit commentaar

Ik had t nie beter kunnen zeggen, Maike.
Naar mijn mening smeken die mensen om aandacht! Ze voelen zich in hun nopjes als mensen hun proberen te overtuigen om toch te blijven.

Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 21-07-10

Reageren op dit commentaar

Ik steek in ieder geval geen energie in de zogenaamde 'aftrappers', da's toch nutteloos. Hun enige doel is in de aandacht staan, en ik hou niet van aandachttrekkers ... geef mij maar een plekje in de schaduw ...

Fijne donderdag !

Gepost door: Mamapippa | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

Hey Maike!
Ik heb niet echt van die mensen rondom mij die het zoals jij zegt rap aftrappen. Ik omring me met echte mensen en die zijn inderdaad best zeldzaam! Ik kan niet vals omgaan met mensen, vriendelijk zijn omdat dit van me verlangd wordt! Ik heb ooit eens een wijse spreuk gehoord!
Shit, k ben het vergeten, haha! Ik kan het niet juist meer formuleren, maar het kwam er op neer dat een vijand je de waarheid niet durft zeggen en lacht in je gezicht maar echte vrienden je de waarheid wel durven zeggen! K weet het weer! Wie me vleit is mijn vijand, wie me laakt is mijn leraar!
Ach ja, doe wel en zie niet om hé!

Gepost door: christa | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

Dat ze het maar aftrappen he :) . Op den duur geraak je dat beu, je energie in zulke mensen stoppen. Zoals Mamapippa reeds zei: ze willen enkel aandacht, meer en meer, nooit genoeg.

Gepost door: kris | 24-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.