22-07-10

Statistieken

Ik dacht bij mezelf: Laat me eens een keertje naar de statistieken van mijn blog gaan kijken. Een pluspunt vind ik. Op die manier hoeft men niet geheimzinnig en verborgen een tracker of een ienemienie belstat te plaatsen om andere bloggers stiekem te kunnen controleren. Ik denk dat deze statistieken bij elke blog is bijgeleverd zodat elke blogger -of hij nu iets of niets kent van het gedoe om zoiets te kunnen installeren- kan zien wie er op zijn/haar blog komt loeren/kijken/reageren. In feite is het nu het moment om jullie te vertellen dat ik dagelijks meerdere keren op jullie blog kom kijken om de reacties van anderen te lezen, te keuren en er iets uit te leren...of niks, kan ook hahaha ;-) Soms gebeurt het dat ik gewoon rondsurf omdat ik moe ben, te lui, inspiratieloos of alleen maar de nood voel om te lezen. Maar soms voel ik inspiratie opborrelen door iets te lezen waar ik mee blijf zitten of van mening verschil. En via de statistieken zie je mij dus meermaals per dag hier en daar weer opduiken. Tof hè, zo'n statistieken!

22:04 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (5) | Tags: statistieken, bloggen | Pin it!

Commentaren

Hier ben ik dan eens weer, na lange tijd. Dit kon je immers zien in die statistieken haha. Ik heb daar nog niet naar toe gekeken. Ik zit trouwens niet zo heel veel achter die pc van mij de laatste tijd. Een goed teken wellicht. Maar nu en dan kom ik wel eens langs ...

Gepost door: Wopi | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

Dag Maike,

Ik vind al die blogstatistieken ook wel iets hebben. Vooral dan wanneer je blog nog niet lang bestaat en je dus om bezoekers verlegen zit. Het streelt je ego als je teller plots met meer dan 10 de hoogte in schiet en bovendien nemen ze voor een stuk het gevoel weg dat je voor "de hemelse dauw' aan het bloggen bent. Statistieken zeggen natuurlijk niet alles. Wat telt is de inhoud van je blog en in dit geval mag die er zeker wezen.

Ik wens je een fijne avond en nacht,

Groetjes,

Sharp Ben

Gepost door: Sharp Ben | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

oh, ik wist niet dat je commentaren kon sluiten. Ik las nog iets bij jou over koppels die bleiten over hun job die op de helling staat. Of de job van één van hen. Ik ben het er wel mee eens hoor, als je zo op het materiële gericht bent. Ja, en ik begrijp dat wel dat dit niet gemakkelijk is, ik zit er zelf ook mee en misschien verandert heel de situatie wel en verdienen we ineens veel minder. Dit roept ook wel onzekerheid op en voor sommigen is dat een beetje een drama maar ik dacht ook 'aan de andere kant is het weer een les die je krijgt' want je krijgt er 'andere dingen' voor terug als je dit aangaat. Dat is het leven en altijd zullen er dingen zijn die confronteren en vragen oproepen. Zolang je jezelf maar kunt blijven en gezond bent hé, is al veel.

Gepost door: Wopi | 22-07-10

Reageren op dit commentaar

Hey Maike!
Nieuwsgierig als ik ben moest ik dat natuurlijk weer eens proberen die statistieken en ik dacht een lijstje te krijgen met al mijn geheime bezoekers maar niets is minder waar, dju de dju, ik zal het dus nooit weten wie mijn blog leest!
groetjes

Gepost door: christa | 23-07-10

Reageren op dit commentaar

Ik kom je een fijn weekend wensen Maike !
Hopelijk is de zon van de partij!
En ja, die statistieken zijn heel leuk ;-)
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 23-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.