25-07-10

Slokop

Ik ben niet echt een zoetekouw en lust dus geen taart, koffiekoeken, cake, pudding, ijscremes enz. Maar áls  ik iets zoets lust, dan wordt ik een eerstegraads-slokop! De goesting om er in te overdrijven is zeer en zeer groot en niet gemakkelijk aan banden te leggen. Neem nu choco, jarenlang at ik 's morgens 2 kleine boterhammetjes met choco, maar toen ik Lotus-speculoos-Crunchy proefde, is dat mijn morgend ontbijt geworden! De ijscremes...bah, bah, bah, tot...ik Lotusijs met stukjes speculoos proefde! Nu eet ik elke avond Lotusijs met speculoos in een ijscreme-glas en ik moet mij telkens tot de orde roepen om niet het hele bakje ineens leeg te eten, en ik ken mezelf, als ik dat niet doe, eet ik tot ik er mottig van wordt en dan is het voorgoed gedaan met die lekkernijen, tot...ik weer iets proef waar ik voor bezwijk! :-)

21:44 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (7) | Tags: slokop, zoetekouw, lekkernijen | Pin it!

Commentaren

Maar dat speculoos-ijs is dan ook om enorm van te smullen ...
Mmm, even naar de winkel :-)

Gepost door: Mamapippa | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

het speculoosijs is inderdaad verslavend lekker...een geluk voor jou dat je al de rest van zoetigheden niet echt lekker vind. Zeker i.v.m. je hart mag je dat zeker allemaal niet meer eten hoogstwaarschijnlijk, of toch zeer beperkt.


fijne dinsdag

Gepost door: life angel | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

Het eten van bepaalde, ongezonde dingen. Er is bij mij iets raars mee aan de hand: het gaat met periodes. Eerst overleef ik maanden op pakweg salami en olijven bij de boterham. Ik haal dan natuurlijk extra veel olijven en salami in huis. Maar dan plots, van het ene moment op het andere, geen olijven en salami meer. Dan vlieg ik ineens weer in de speculaas, choco of bepaalde soorten kaas. Zo heeft iedereen zijn rare eetgewoonten denk ik...

Fijne dag nog...

Gepost door: Sharp Ben | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

Met speculoosijs kan je mij niet verleiden maar presenteer me geen chocolade want dan vlieg ik erin. Pure, gevulde,melkchocolade of witte chocolade, het maakt niet uit. Het ergste is natuurlijk dat het niet overgaat, ik kan het altijd eten en het verveelt me nooit.
Ieder zijn meug nietwaar.
Prettige avond en lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

Ik ben ook gek op speculoospasta, maar geen crunchys! Ik heb de laatste tijd wel veel zin in zoetigheid en k weet niet hoe dit zo komt!
Vervelend eigenlijk! T is makkelijker als je dat niet hebt!

Gepost door: christa | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

Ik ben ook helemaal geen zoetebek. Ik eet liever hartelijke dingen.

Maike, je schreef op mijn blog dat je aan een nieuw design aan't werken was maar dat het zo niet vlotte? Als ik je met iets kan helpen, geef je maar een seintje hé? Ik weet ook niet zo heel veel hoor maar je weet nooit ;-)

Ik wens je nog een fijne avond!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

@iedereen:
Zo zie je maar dat wij allemaal moeilijk kunnen weerstaan aan zoveel verboden 'vruchten' :-)

@Elle: Elkaar helpen is de boodschap en hoor het graag, alleen...nu even niet.

Gepost door: maike | 27-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.