27-07-10

Hoe vul ik mijn dagen?

Buiten m'n roddelkes op mijn blog en reacties zetten -als dat al lukt- vul ik mijn dagen met van alles en nog wat, oa. het huis van ons moeke op orde zien te brengen, instanties verwittigen enz. Een geluk dat zus en m'n broers verlof hebben zodat wij dagelijks wat kunnen doen en heeft ieder van ons een taak zodat we niet voor elkaars voeten lopen. Mens toch, bij elk ding dat ik vastpak komen er herinneringen en tranen naar boven en dan de brieven die je krijgt waarop staat: "Aan de erfgenamen"...

Zondag was zo'n dag waarin ik geen blijf wist met mezelf. Het was onze beurt om ons moeke ergens mee naartoe te nemen en dan sta je daar...god, wat werd het leeg in mij!

Ik trachtte mijn zinnen te verzetten door te werken aan een nieuwe layout (design) wat fout was natuurlijk want je creeërt nog meer stress op die manier. Ik moet zeggen dat het resultaat mag gezien worden, maar er dook een joekel van een fout op en het is die fout die ervoor zorgde dat ik de boel van colèire dicht smeet! Ik ga het niet op skynet steken maar op mezelf (denk ik, hoop ik). Voorlopig heb ik totaal geen moed om die fout op te sporen door redenen hierboven aangehaald. Zie je, terwijl ik nog in de knoei zit om het heengaan van het liefste wat ik bezat, heb ik me nog meer op de hals gehaald dan nodig was!

15:19 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (5) | Pin it!

Commentaren

Tijd heelt alle wonden (zeggen ze) ... maar tijd is een onmeetbaar ding ...

Dikke knuffel xXx

Gepost door: Mamapippa | 27-07-10

Reageren op dit commentaar

Ik kan er van meepraten Maike... het doet verschrikkelijk veel pijn...
Ik wens je veel sterkte en moed om dit verlies toch te kunnen verwerken en een plaatsje te geven in je leven. Dat gaat niet van vandaag op morgen maar de pijn verzacht met de tijd. Zoals Mamapippa schrijft: maar die tijd is niet in te schatten...
Dikke knuffel

Gepost door: Elle | 27-07-10

Reageren op dit commentaar

Moeilijke tijden Maike... Ik kan me voorstellen dat het pijn doet telkens weer opnieuw...!
Soms wou ik dat ik zelf ook een beetje minder 'gevoelig' was maar het zou van ons iemand anders maken dan we in werkelijkheid zijn en dat hoeft heus niet!
Het is mooi dat je van je moeder houdt Maike... het siert je! Koester de mooie herinneringen en weet dat als je het moeilijk hebt dat je moeder er nog steeds voor je is... en altijd zal zijn... !

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 27-07-10

Reageren op dit commentaar

Beste Maike,

Ik weet niet zo goed wat ik zeggen moet. Het is een zware tijd voor jou. Probeer rustig de tijd te nemen die je nodig hebt, ook om af en toe stil te staan bij je gevoelens. Dat lijkt me nu het belangrijkste.

Veel sterkte,

Gepost door: Sharp Ben | 27-07-10

Reageren op dit commentaar

Lieve Maike,
Dit is een verwarrende tijd voor jou en je familie, een periode waarin de tegenwoordige en de verleden tijd dooreen lopen. Herinneringen komen tot leven bij elke aanraking van door haar aangeraakte bezittingen of doen je samenbeleefde momenten herbeleven of laten je denken aan de door haar zelf opgehaalde herinneringen.
Dit is wat de mensen, die het goed met je menen, bedoelen als ze 'geef het een plaats' zeggen. Het zal tijd vragen maar het zal voor altijd haar dierbare plek in jouw hart blijven.
Sterkte en dikke knuff.

Gepost door: Leva | 27-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.