31-07-10

Blogland

 

kat.jpg
Veel vriendschappen zijn hier ontstaan
Veel vriendschappen verloren gegaan
Wat er overblijft is diepe achterdocht!

 

 

 

19:49 Gepost in Algemeen | Commentaren (8) | Pin it!

29-07-10

Gedichtje

Met opgeheven hoofd.jpg

20:09 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (8) | Tags: gedicht | Pin it!

28-07-10

Zeg uw gedacht!

Voila, dit is mijn eerste ontwerp na veel gevloek, gebleit enz enz lol.
Nu ik em heb, weet ik niet goed meer wat ik wil! Waarom is een mens nooit content met: What you see is what you get? Komt het omdat we ook niet content zouden zijn met het behangpapier dat in onze handen wordt geduwd en men zegt: "Hiermee moet je het doen!" ? Zijn wij niet een beetje te verwent? Een persoonlijke blog, is dat niet een blog met persoonlijke ervaringen die je gewoon wilt delen met anderen? Of willen we met 'persoonlijk' een knus huisje creeëren waarin we ons goed voelen? Vragen en nog eens vragen...wie weet het juiste antwoord op deze vragen? Zeg het mij ne keer!

21:40 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (10) | Tags: layout, blogdesign, ontwerp | Pin it!

27-07-10

Hoe vul ik mijn dagen?

Buiten m'n roddelkes op mijn blog en reacties zetten -als dat al lukt- vul ik mijn dagen met van alles en nog wat, oa. het huis van ons moeke op orde zien te brengen, instanties verwittigen enz. Een geluk dat zus en m'n broers verlof hebben zodat wij dagelijks wat kunnen doen en heeft ieder van ons een taak zodat we niet voor elkaars voeten lopen. Mens toch, bij elk ding dat ik vastpak komen er herinneringen en tranen naar boven en dan de brieven die je krijgt waarop staat: "Aan de erfgenamen"...

Zondag was zo'n dag waarin ik geen blijf wist met mezelf. Het was onze beurt om ons moeke ergens mee naartoe te nemen en dan sta je daar...god, wat werd het leeg in mij!

Ik trachtte mijn zinnen te verzetten door te werken aan een nieuwe layout (design) wat fout was natuurlijk want je creeërt nog meer stress op die manier. Ik moet zeggen dat het resultaat mag gezien worden, maar er dook een joekel van een fout op en het is die fout die ervoor zorgde dat ik de boel van colèire dicht smeet! Ik ga het niet op skynet steken maar op mezelf (denk ik, hoop ik). Voorlopig heb ik totaal geen moed om die fout op te sporen door redenen hierboven aangehaald. Zie je, terwijl ik nog in de knoei zit om het heengaan van het liefste wat ik bezat, heb ik me nog meer op de hals gehaald dan nodig was!

15:19 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (5) | Pin it!

25-07-10

Slokop

Ik ben niet echt een zoetekouw en lust dus geen taart, koffiekoeken, cake, pudding, ijscremes enz. Maar áls  ik iets zoets lust, dan wordt ik een eerstegraads-slokop! De goesting om er in te overdrijven is zeer en zeer groot en niet gemakkelijk aan banden te leggen. Neem nu choco, jarenlang at ik 's morgens 2 kleine boterhammetjes met choco, maar toen ik Lotus-speculoos-Crunchy proefde, is dat mijn morgend ontbijt geworden! De ijscremes...bah, bah, bah, tot...ik Lotusijs met stukjes speculoos proefde! Nu eet ik elke avond Lotusijs met speculoos in een ijscreme-glas en ik moet mij telkens tot de orde roepen om niet het hele bakje ineens leeg te eten, en ik ken mezelf, als ik dat niet doe, eet ik tot ik er mottig van wordt en dan is het voorgoed gedaan met die lekkernijen, tot...ik weer iets proef waar ik voor bezwijk! :-)

21:44 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (7) | Tags: slokop, zoetekouw, lekkernijen | Pin it!