04-08-10

De top 30 van skynet

Ik weet niet , maar ik vind de 'dagtop', 'de weektop' en 'algemene top' maar niks hoor. Het zijn drie categorieën die bijna dezelfde blogs bevatten. Ik gun deze blogs een plaats in eender welke categorie, maar ik kan me niet van de indruk ontdoen dat anderen geen enkele kans krijgen om daarin terecht te komen. Ikzelf hoef die kans niet, maar het zou toch fijn zijn om er andere en nieuwere blogs in te kunnen ontdekken. Ook de captcha is er eentje om op te vloeken! De ene keer moet je de code invoegen -als die al lukt- en de andere keer moet je ze niet invoeren op diezelfde blog! Ik vond de code die er vroeger was veel beter en gemakkelijker, nu moet je even wachten tot je reactie wordt doorgestuurd -als ie doorgestuurd wordt-, om dan nog even te wachten voor je reactie staat waar ie moet staan. Maar ik wijk af, lol, ik mis de vorige categorieën waar je tenminste nieuwsgierig van werd...is er een nieuwtje bij of niet, is er een blog die ik toevallig nog niet heb gezien of gelezen enz.

Dennis, als je toevallig mijn postje leest...please please please, geef me weer de nieuwsgierigheid van weleer!

22:05 Gepost in Algemeen, Persoonlijk | Commentaren (4) | Tags: blog, top30, skynet, captcha, dennis | Pin it!

Commentaren

De tops van Skynet heb ik nooit gevolgd, Maike.
Ik mis wel de laatst gewijzigde blogs. Daar vond ik altijd wel ergens een blog, die mijn aandacht trok en waar ik s ging piepen.
Met wat geduld komt alles misschien wel weer in orde, hé?!
Ik wens je een fijne vrijdag en alvast een tof weekend!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 06-08-10

Reageren op dit commentaar

Hallo Maike!

Ik vind het juist wat je schrijft over die blogs die top zijn????
Er zijn er bij waar geen enkele commentaar bij staat hoe kan je die dan naar de top gaan?? Soms is het wel raar vind je ook niet?

groetjes, annemarieke, x

Gepost door: ANNEMARIEKE | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike ! Las net je vorige postjes bvb dat citaat onder de poes ... weet niet waarover je t hebt, teleurgesteld in sommige blogvrienden ? Tja in een virtuele wereld duurt het soms wat langer maar je ziet vroeg of laat vallen zo'n mensen toch door de mand. Bij betreffende postjes kan ik geen reactie meer plaatsen want de 'commentaren zijn gesloten' , vandaar dat ik hier dan maar zeg dat ik blij ben om te vernemen dat jullie in de familie goed overeenkomen en elkaar de tijd tot verwerking geven, ieder op zn eigen manier. Dat maakt t allemaal toch dat ietsje makkelijker om dragen he. Vaak loopt het daar ook mis... Wat die commentaren betreft dat kan je instellen, ga t hier niet uitleggen hoe, maar ben zo vrij te verwijzen naar Elle's blog die heeft dat thema daar goed beschreven.
Anderzijds die code en capcha's ... manman ja daar heb ik me ook al aan geergerd, kreeg al van diverse bezoekers de melding dat ze geen reactie konden plaatsen door die code, ofwel staat hun reactei er 2 a 3 keer omdat ze maar blijven proberen. Heb aan Dennis al gezegd ; wég ermee ! Die code houdt toch zo goed als niks spam tegen.. En over die topblogs heb ik hem ook al aangesproken, zijn bijna allemaal de ouwe rotten in blogland, zoals je zegt de nieuwsgierigheid naar nieuwe interessante postjes is er niet meer terug te vinden... We zullen nog maar wat geduld hebben zekers ??
Liefs,
AmaZony

Gepost door: AmaZony | 11-08-10

Reageren op dit commentaar

@Aan AmaZony: Ben heel content dat mijn broers, zus en ik goed overeen komen, anders zou je wat zien en horen denk ik!

Teleurgesteld ben ik al lang niet meer hoor, wel toen ik voor de eerste keer blogde -ik denk dat dat zo'n drie/vier jaar geleden is-. Heb er intussen véél uit geleerd en ik wou op deze manier aantonen dat niet alles goud is wat blinkt :-)
Ik word trouwens nog steeds op de hielen gezeten door één bepaalde persoon, lol en het is die persoon die vol wantrouwen mijn postjes leest via een zoekmachine die je anoniem laat surfen en dan telkens denkt dat mijn postjes in bedekte termen over haar gaan. (Vandaar de paar woorden onder de poes) :-)

Veel bloggers zullen Elle dankbaar zijn voor de duidelijke uitleg die ze geeft op haar blog, wat eigenlijk toch de taak van Dennis is.

De commentaren sluit ik altijd af na een weekje of zo omdat ik ze dan ook niet meer hoef na te kijken of er al dan niet nog een reactie werd nagelaten.

Zwijg stil over die captcha, ik krijg er het 'het' van! En dan die topblogs...hmz...er zijn er bij die al twee jaar niks meer van zich hebben laten horen! Topblogs noemt hij die dan! Ook de die waarbij je via afbeeldingen naar andere blogs kunt gaan, pfff, er zijn er die 10 afbeeldingen zetten, die beslaan dus alles hè! Pas op, van mij mogen ze er 20 zetten, maar er zou zo'n systeem moeten zijn die maar één afbeelding toont zodat anderen ook de kans krijgen om gezien te worden. Achja, ik vind veranderingen moet kunnen, maar niet alle veranderingen zijn verbeteringen zoals Jutta zei en daar geef ik haar helemaal gelijk in.

Gepost door: maike | 11-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.