09-08-10

Maike in slecht gezelschap!

Zomaar ineens, van de ene minuut in de andere...BAF...is weemoed er en ze is niet alleen nee, ze heeft er eentje meegebracht waardoor je je alleen begint te voelen! En van ver wuift er eentje naar mij die ik al helemaal niet graag zie komen, dus probeer ik die te negeren. Als die twee mij gezelschap houden -zonder mijn toelating dan nog wel- begin ik te doemdenken en dwingen mij blogjes te lezen die in hetzelfde gezelschap verkeren als ik nu...raar is dat! Ik durf nergens een reactie plaatsen want wie zegt dat ik op dit ogenblik rationeel kan denken hè! Ik zag ergens, op een voor mij totaal onbekende blog, een post met één woordje ertussen dat in mijn ogen precies in koeien van letters stond: "fuck" en ik zou zo tegen iets hebben kunnen stampen en denken bij mezelf: "Je hebt gelijk joh!" Ik werd er gelijk opstandig van! Toch raar hè, je wordt meegevoerd door één enkel woordje en je wordt weer verder gevoerd naar de volgende onbekende blog waar vakantie foto's de hoofdtoon voeren en je denkt in je eigen: "Mens toch, zie jij nu niet dat het bijna herfst is???" Ik denk dat ik mij dezenavond beter koest kan houden! :-(

22:10 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (13) | Pin it!

Commentaren

Hoi Maike,
Hopelijk gaat t je vandaag al wat beter.
Een mens heeft zo van die dagen, hé ... :-(

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Beste Maike,

Dat gevoel overvalt mij ook wel eens. Maar denk je dat ieder ander die een reactie achterlaat wél objectief of rationeel is? Vergeet het maar! Reacties van mensen die niet direct in opperbeste stemming verkeren kunnen ook waardevol zijn trouwens.
Dit gezegd zijnde hoop ik wel dat je slecht gezelschap snel langs de achterdeur verdwijnt...

Groetjes,
Sharp Ben

Gepost door: Sharp Ben | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Ik hoop dat je je vandaag beter voelt Maike.
Ik wens je alleszins een fijne dinsdag!
Lieve groetjes

Gepost door: Elle | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Ik wens je een betere dag toe... kop op, meid ;-)

Sam
Xx

Gepost door: Sam | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Ik wens je een betere dag toe... kop op, meid ;-)

Sam
Xx

Gepost door: Sam | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Hey Maike! Rot hé , hoe je gemoed zomaar ineens kan omslaan! Had het ook gisteren! Een collega op bezoek die me opzadelde met schuldgevoelens een minderwaardigheidsgevoel en me uitvroeg over mijn gezondheid! NIet uit bezorgdheid, maar uit eigenbelang, of er al vervanging voor me zou zijn enz. ik heb gereageerd als; Ik moet toch niet zelf zeggen tegen de baas dat hij me moet ontslaan! Ik ben ziek, dus ik kan niet werken, en als ik werkloos ben zullen ze verwachten dat ik werk zoek! gggggggggggggrrrr, rottig dat een mens zich moet verdedigen voor een ziekte die we gratis gekregen hebben, maar niet meer terug kunnen geven!! K zou beter eens goed kunnen bleiten, maar zelfs dat lukt niet!
liefs
christa

Gepost door: christa | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

@Chrissebie: Probeer nooit verandwoording af te leggen aan mensen die zich opdringen! Trouwens, dat moet je tegen niemand! Het enige wat je daarmee bereikt, is dat wat je nu voelt! Ze zuigen je energie op en jij blijft als een voddeke achter!

Gepost door: maike | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

@Sharp Ben: Kan zijn, maar ik denk toch liever na voor ik een reactie plaats, anders heb ik nadien spijt van wat ik uit m'n botten heb geslagen ;-)

Gepost door: maike | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Amai, wat een joekel van een fout heb ik daar nu weer gezet! Verantwoording moet dat zijn in plaats van verandwoording!!!

Gepost door: maike | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Hey Maike, lief om even te reageren! Ik kan mijn frustratie niet eens op mijn eigen blog schrijven, want blijkbaar zijn de collega's achter die blog gekomen, maar mijn tijd komt nog wel om te reageren, maar k ga er eerst een tijdje laten overgaan, dan heeft ze niet door dat het over haar gaat! Tja, rationeel weten we allemaal dat we geen verantwoording moeten afleggen, maar emotioneel, dat is andere koek!
Liefs
christa

Gepost door: christa | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Geef die nare gevoelens maar 'ns een goeie schop onder hun kont !
Positief denken (zegt Mamapippa, tewijl ze zelf die discipline niet eens onder de knie heeft).
Dikke knuffel xXx

Gepost door: Mamapippa | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

Het overkomt iedereen af en toe. Wat altijd helpt is knuffelen, voelen dat iemand je begrijpt en je vasthoudt.
Manlief ziet de bui meestal aankomen maar anders vraag ik het zelf, zo van "pak me eens vast" en dat doet hij dan en dan zijn die nare gevoelens voor een tijdje "gone".
Probeer maar. Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 10-08-10

Reageren op dit commentaar

hé Maaike herfst is nog ver weg hoor nog zeker 40 dagen, 960 uren, 57600 min of 3.456.000 seconden ;-) of toch zo iets in die buurt.

woede en weemoed... emoties die herkenbaar zijn als verwerkingsprocessen, nog te kort geleden om ze zomaar te negeren of weg te duwen.

wens je alvast een positievere, leukere woensdag toe:-)

Gepost door: life angel | 11-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.