11-08-10

It's over :-)

Mijn blues zijn weg en heb vandaag weer kunnen genieten van het mooie weer in onze Kempen :-) Deze voormiddag naar het wekelijks babbelconcert geweest bij m'n tanteke en nonkel. Noem het traditie want niet alleen ik heb die microbe, zelfs de jongere generatie is trouw op post...zomer noch winter kunnen ons daar van weerhouden. Er wordt daar wat afgeroddeld hoor bij een lekkere kop koffie, of wat je graag lust. In de namiddag heb ik met een paar weekbladen in de hand, lekker op mijn terraske gezeten tot het tijd werd om het avondeten klaar te maken en later languit in de zetel mijn weekblad verder te lezen met de TV aan...zaaaalig, ben volledig ontspannen en kan dus met zekerheid zeggen dat ik een reactie heel rationeel kan geplaatst krijgen, hahaha :-)

22:26 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (5) | Pin it!

Commentaren

hallo Maike!

Ik wil je iets vragen, hoe heb jij je blog aangemaakt, het is zo mooi!
Zou graag mijn blog mooi maken met mijn eigen disign maar ik weet begot niet hoe ik er aan zou moeten beginnen, kan jij mij raad geven of uitleggen waar ik moet zoeken achter een ander disign?

Je kan het op mijn mailadres zetten als ge dat wil dan geef ik je het door!!!!
Nog een gezellige avond en voor morgen een fijne donderdag!

groetekes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 11-08-10

Reageren op dit commentaar

Bij maxhetsloeberke heb ik dat gelezen en wie wil mag meedoen en ik doe dat dan ook maar he!!!! Plezant om samen iets zots te zeggen , niet? Zeggen maar niet doen!!!dat is te veel elke week, hihii maar ik draai mijn matras wel degelijk elke maand een keertje langszij! Heb een Thempur matras, zalig ! En voor een langere levensduur hebben ze in de winkel gezegt dat het niet slecht is om ze af en toe eens kop voeten te draaien!

groetekes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 11-08-10

Reageren op dit commentaar

Wel en dat heb ik gemerkt haha, bedankt voor je reactie op mijn reactie (!?). Blues is mooi en sfeervol maar af en toe es rocken moet ook kunnen haha; Fijn te horen dat t je goed gaat ! (oeioei is dat wel rationeel wat ik hier neertyp ? )
terusten !
AmaZony

Gepost door: AmaZony | 11-08-10

Reageren op dit commentaar

'k Word hier zelf blij van :-)

Gepost door: Mamapippa | 12-08-10

Reageren op dit commentaar

Fijn Maike.
Zo hoor/lees ik t graag :-)

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 12-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.