23-08-10

Maike's roddel

Honden op twee poten
*******************

Nee, ze bestaan niet, of er moet iets natuurlijks mis gegaan zijn. Toch zijn er “hondenliefhebbers” die denken dat hun beest(je) op hun moeten lijken en daar begint de mishandeling al! Heb je ze al eens op wandel gezien met hun viervoeter in zo’n soort buggy'tje -buiten dat ze iets zouden mankeren natuurlijk- ? Heb je hun dierbare hond al eens gezien in een jas van bont? Of met laarsjes aan? Met zonnebril en/of petje op en hoe gelaten ze die dingen moeten dragen? Jahaa, dacht het wel! De kunstjes die ze moeten aanleren in ruil voor wat lekkers zijn godgeklaagd en zo tegennatuurlijk, zoals bijvoorbeeld als ze op commando voor 'dood' moeten gaan liggen, of 'rol om' en om en om en nog maar eens om (om mottig van te worden trouwens), en dat allemaal omdat baasje dat wilt! Deze viervoeters zijn er bijna even slecht aan toe als hun spaanse soortgenoten! Aanklagen moeten ze dit welopgevoed volk en als boete zou ik hen een maand lang op handen en voeten laten kruipen, een maand lang laten snuffelen aan elke boom, sprietje gras, struik, broekspijpen, aan sokken, bevuild ondergoed enz. Benieuwd of die tweevoeters zich dan ook zo gelukkig gaan voelen!

10:58 Gepost in Roddels | Commentaren (4) | Tags: hondenliefhebbers | Pin it!

Commentaren

Daar ben ik t volledig mee eens, Maike!
t Is echt nie normaal hoe sommige mensen met hun honden omgaan. Ik heb altijd medelijden met die honden. Zelf zou ik nooit aan zo'n wedstrijden en modeshows meedoen met onze Laika, pffff ... laat een hond een hond zijn, hé!

Groetjs,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 23-08-10

Reageren op dit commentaar

Just Maike ! Sommige mensen willen van hun hond een kind maken, of beter gezegd een pop, dat ze kunnen aankleden en mee kunnen doen wat ze willen. Niks natuurlijks meer aan, dat de dierenbescherming daar niet meer tegenin gaat snap ik niet. Een dier hoort een dier te kunnen zijn !
ps ik heb heeeel hard geblazen en hoop dat er wat van die mooie wolkjes tot bij jou geraakt zijn (ook reactie op jouw reactie op mijn blog pfff )...
Groetje,
AmaZony

Gepost door: AmaZony | 23-08-10

Reageren op dit commentaar

hé maaike ik kreeg anders recent een mooie mail binnen van een hond met maar slechts 2 poten en hoe iemand zich daar over ontfermt heeft en het beestje heeft leren lopen op twee poten. Nu gaat hij de wereld rond en trekt héél goed zijn plan op twee poten. Heeft het overleeft met handicap wat normaal in de dierenwereld zonder menselijke hulp niet het geval had geweest.

grjts

Gepost door: life angel | 23-08-10

Reageren op dit commentaar

Mijn hond is een hond en behandel hem goed!
Ze hoeft heen kleedjes en schoentjes!
Ze krijgt eten wat ze nodig heeft en soms een extra!
Leer ze wel proper te zijn en ook als ze buiten geweest is moet ze op de mat wachten tot haar pootjes afgekuisd zijn!
Verder ook luusteren en dan heb je van een hond veel gedaan en is het zalig om een hond te hebben!!
Zou geen hond kunnen missen ze geven je vrienschap en vertrouwen!!

groetekes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 23-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.