04-09-10

Rothumeur

Door de eerste kijkdag van de woning van ons moeke, zit ik met een rothumeur. Veel zinnigs komt er bij mij dus niet uit en al zeker niet om een postje te maken. Wij zijn met z'n allen zodanig druk bezig geweest dat 1 September, de eerste schooldag voor vele kleintjes, voor mijn neus is gepasseerd zonder dat ik er erg in had en ik door de drukte geen zin meer had om de computer aan te zetten. Ook wou ik mijn steentje bijdragen in het in orde brengen van de woning en de gevolgen er van moest dragen, namelijk onstoken schouders en nekspieren. Dat is nu achter de rug, maar m'n rothumeur zal voor de hele dag zijn! Geniet van jullie zaterdagzonnetje...wat ik ook ga proberen...je weet maar nooit of mijn rothumeur er door smelt!

13:34 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (4) | Tags: rothumeur | Pin it!

Commentaren

Ik kom uw slecht humeur keren naar het positieve. Een blijde en vreugdevolle weekend.

Gepost door: Patricia | 04-09-10

Reageren op dit commentaar

't Is nu ook niet direct een fijne ervaring, als je ouderlijk huis 'te kijk' wordt gezet. En als het dan verkocht wordt, zal het nog enger aanvoelen. Maar ook deze tijd gaat voorbij, al voel je het nu zo niet aan.
Ik stuur je alvast een dikke knuffel toe en hoop dat het zonnetje vandaag weer een klein beetje je humeur heeft opgepept xXx

Gepost door: Mamapippa | 05-09-10

Reageren op dit commentaar

Ik hoop dat dan door de zon van vandaag het rothumeur wat is verdwenen.
Ken die dagen ook wel, brrrr.

Gepost door: danique | 05-09-10

Reageren op dit commentaar

Er zijn plezanter dingen om te doen, hé Maike.
Veel beterschap met je schouder en nek en nog veel sterkte met alles wat er nog op je afkomt. Da zijn dingen nu eenmaal moeten gebeuren, maar dat maakt t daarom nie minder zwaar, hé?!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 05-09-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.