22-10-10

Blogpauze

Ik zie het even niet meer zitten en las een kleine/grote blogpauze in. Als ik een paar dagen/weken van de blogs wegblijf, is de zin om verder te doen er misschien weer, maar zoals het nu gaat is bloggen een eenzame bezigheid, me dunkt. Ik ben het beu om elke dag naar 'De officiele Skynetblogs' te gaan kijken of Dennis de categorieën heeft terug geplaatst en moet er telkens weer ontgoocheld van weggaan. En omdat ik het moeilijk heb om te bedelen, is een blogpauze voor mij de oplossing. Ik ben het ook niet gewoon om géén antwoord te krijgen op de vragen die ik stel, getuigd van een tekort aan een beleefdheidsvorm en van weinig respect t.o.v. mij en andere bloggers. De creativiteit is bij veel bloggers verdwenen, alleen al doordat er geen categorieën aanwezig zijn en mede door dat zit de moed me een beetje in de schoenen. Voor mij is bloggen een beetje zoals een bijeenkomst zonder lawaai en ook om feeling te houden met wat leeft in deze virtuele wereld. Maar als er geen categorieën zijn, blijf ik ter plaatse trappelen en dan heeft verder bloggen geen zin...hopelijk is het maar van korte duur en zie ik jullie vlugger terug dan ikzelf had verwacht.

21:36 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (9) | Tags: blogpauze | Pin it!

Commentaren

ik mis die categoriën ook wel, alhoewel niet iedereen er zich strikt aan hield.

Wens je een fijne blogpauze en weekend en tot nog eens...spoedig waarschijnlijk...

hé Maaike, men hoeft niet te antwoorden op de vragen die je stelt, soms is dit onhaalbaar. Leuker wel...maar tja...men moet prioriteiten stellen en kan niet overal tegelijk zijn.

toedeloe ;-)

Gepost door: life angel | 22-10-10

Reageren op dit commentaar

Als je mijn vragen op de 'Officiele Skynetblogs' leest Life angel, dan zie je dat die niks onhaalbaar zijn, mijn vragen zijn simpel en voor Dennis gemakkelijk te beantwoorden, maar de wil moet er zijn om ons op de hoogte te houden! En of men er zich strikt aan houdt of niet doet niet ter zake!

toedeloe weer :-)

Gepost door: maike | 23-10-10

wat ik vooral mis , is dat je vroeger kon zappen, naar volgende blog, dat vond ik leuk! Ik kwam zo vaak onverwachte dingen tegen en nu zit ik zoals maike op dezelfde blogs te trappelen en ben ik te lui om met de moeilijkere zoekfuncties te zoeken!
Maar maike, ik kom af en toe toch wel eens loeren als je terug bent hoor, voor mij is je schrijven wel zinvol! Maar je moet het uiteraard voor jezelf doen hé, dat zou er nog aan ontbreken!
liefs en tot binnenkort!

Gepost door: christa | 23-10-10

Reageren op dit commentaar

Zo is dat Christa en het hield bloggen spannend. Voor mij zijn het geen moeilijkere zoekfucties maar ik ga niet elke blog afzoeken naar gemeenschappelijke interesses...niet elke blog geeft informatie zoals de titel meestal doet vermoeden en dan is het zoeken naar een speld in een hooiberg.
Ik hoop ook tot binnenkort!

Gepost door: maike | 23-10-10

Dag Maike,

ik ben er weer.
Ik neem stilaan de draad weer op.
Ik wil je graag komen bedanken voor je lieve en bemoedigende woorden.

Nu las jij een blogpauze in? De tijd brengt raad!

Ik wens je een fijne zondag!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 24-10-10

Reageren op dit commentaar

Ik hoop dat het van korte duur zal zijn ...
Maar neem je tijd, de zin komt wel terug. En het hoeft ook niet elke dag hè. Op je eigen blog mag alles en moet niks !
Dikke knuffel xXx

Gepost door: Mamapippa | 24-10-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike,

Jij beslist zelf, hé!
Als je er weer zin in krijgt, zien we je wel weer verschijnen :-)

Groetjes en hopelijk tot binnenkort!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 24-10-10

Reageren op dit commentaar

Hallo Maike!!

Wel dat vind ik wel spijtig!
Ik weet niet wat je er mee bedoeld!
Ben hier nog niet zolang dus?????
Maar hoop dat je een goede beslissing neemt!
Het beste hoor, Maike!

groetjes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 26-10-10

Reageren op dit commentaar

Sommige zaken blijven bij Skynet inderdaad maar aanslepen, die zgn vernieuwing. Wat betreft dat antwoord op de vragen, daar mag ik eigenlijk niet over klagen : het duurde vaak een héle tijd maar heb wel steeds een mailtje van Dennis ontvangen. In z'n laatste schreef hij dat de categorieen er in oktober zouden zijn... ben benieuwd, zijn bijna t einde van de maand, z'n tijd dringt... Heb ook wel de indruk dat de blogs daar niet echt 'prioriteit' zijn. Vond t wel n beetje hilarisch dat zn laatste postje 'verwijderen van een blog' getiteld was ! Maar als je je draai niet vind bij't bloggen is't best dat je n pauze inlast, is toch de bedoeling dat t je wat ontspanning verschaft he en geen frustraties. Ook al vind ik t heel jammer,(kom hier graag je leuke tekstjes lezen) ik begrijp je beslissing. Allee Dennis beetje tempo man ! Zoveel te vlugger is maike terug .... Alleszins 'tot ziens' !

Groetje, AmaZony

Gepost door: AmaZony | 28-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.