04-11-10

Wilsbeschikking

Wat je hier nu leest is een bron van discussie en ongeloof bij velen onder ons, maar na een diep en doordacht gesprek met m'n man en huisdokter, heb ik de papieren in mijn bezit om euthanasie aan te vragen indien ik ongeneeslijk ziek wordt...wat mij in ieder geval een rustig en vooral veilig gevoel geeft. Het waarom is te zoeken bij de laatste drie weken van mijn moeder op de intensieve zorgen voor zij stierf. Ik ga hier niet in detail treden maar dat heeft bij mij wel de doorslag gegeven om een wilsbeschikking voor euthanasie aan te vragen! Wil je er het fijne van weten, klik dan op deze "LINK" die ik van mijn huisdokter heb gekregen.

Commentaren

Ik wil dat ook doen! IK heb trouwens al een uitvaartverzekering en mijn favoriete songs staan op de computer, voor t geval er ooit iets gebeurt met mij!
Mijn kids hebben op hele jonge leeftijd de begrafenis van hun vader moeten regelen, ( ik heb hen uiteraard geholpen,maar we waren al gescheiden) en ik wil hen dat niet nog eens aandoen!

Gepost door: christa | 05-11-10

Reageren op dit commentaar

Ik blijf dat maar uitstellen. Zou het ook willen in orde brengen.
Fijn weekend.

Gepost door: Perry | 06-11-10

Reageren op dit commentaar

Dat is iets wat ook al af en toe door mn hoofd gespookt heeft, maar zou niet weten hoe en waar ik eraan moest beginnen, vandaar dat ik t steeds maar uitstel..Ga straks es op mn gemakske die link (heb 'em op pc opgeslagen) bekijken... Is vooral die wilsbeschikking én n testament dat ik in orde zou willen brengen, de uitvaartdienst zelf dat hoeft voor mij niet, iedereen thuis weet dat ik dat heel eenvoudig en in bescheiden kring wil... En daar vertrouw ik op..
Bedankt voor de info via deze link,
Fijn weeekendgroetje,
AmaZony

Gepost door: AmaZony | 06-11-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb die link ook opgeslagen om er op een rustig moment eens naar te kijken. Vorige week vernamen we door een berichtje op het graf van mijn schoonvader dat het perk waar hij ligt door plaatsgebrek, dient ontruimd te worden voor het einde van het jaar. Mijn schoonvader overleed in 1995, dus 15 jaar geleden. Hierdoor zijn wij samen erover beginnen te praten ... what if ? Een punt staat vast, we willen er samen zelf over beslissen en het onze dochter zo simpel mogelijk maken.
Bedankt voor de info en lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 06-11-10

Reageren op dit commentaar

Ik denk er wel s aan, maar heb de stap nog niet gezet.
Mercikes voor link.

Nog een fijn weekend verder ...

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 06-11-10

Reageren op dit commentaar

Hebben wij in onze familie ook zo geregeld. Verlost je geliefden ook van een hoop gedoe mocht het zover zijn,

Groet van een heilig boontje, haha.
Of valt dat mee ;)

Gepost door: danique | 07-11-10

Reageren op dit commentaar

Ik denk wel vaak aan wat er zou gebeuren, moest ik het einde van mijn leven op een onwaardige manier moeten doorbrengen. Maar die stap die jij hebt genomen, daar heb ik eigenlijk nog nooit bij stilgestaan, ik wist niet eens dat het kon.
Ik vind het wel DE oplossing, ik ga een kijkje nemen bij de link.

Fijne zondag !

Gepost door: Mamapippa | 07-11-10

Reageren op dit commentaar

Zoals ik me vandaag en gisteren voel mogen ze me gerust onmiddellijk komen verlossen met zo'n spuitje! K weet dat het erg is zo te denken! De pijn as gisteren niet te harden en k had zoiets van moet ik nu echt de rest van mijn leven zo slijten! k wist tot op gisteren niet dat Fibro zo erg kon zijn! In het begin kon ik het allemaal nog een beetje relativeren en zo, maar eum, momenteel is mijn moraal ver onder het vriespunt gezakt! Ik vrees dat de dokter me terug antidepressiva zal moeten voorschrijven , wil ik niet verder wagzakken in dat moeras waarin ik me momenteel bevind!

Gepost door: christa | 07-11-10

Reageren op dit commentaar

Jij een heilig boontje? Nee, geloof ik niks van...eerder een duiveltje!

Gepost door: maike | 07-11-10

Reageren op dit commentaar

Lol, mijn commentaar was voor Danique bedoeld!

Gepost door: maike | 07-11-10

Tja, als je zo van dichtbij een naar levenseinde van een geliefde meemaakt, dan ga je aan het denken...

Gepost door: Rudi Van Damme | 07-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.