05-12-10

Kloefers!

Vrijdag trippelde ik voorzichtig door de winkelstraat en dacht bij mezelf: "Dat is echt niet te doen op deze manier, heb schoenen nodig die mij een veiliger gevoel geven op een glijbaan-trottoir!" Verstijfd verder trippelen was zoeken naar een gebroken onderstel me dunkt, dus zocht ik naar schoenen met dikke geribbelde zolen. Om niet automatisch naar de elegante schoenen te kijken moest ik toch even m'n knoppeke omdraaien en me focussen op hetgene ik echt nodig had...vond ik moeilijk hahaha. Uiteindelijk heb ik een paar gevonden die aan de eisen van winterkoning voldoen; Enkelhoog, zwart (brr), veters, met rits als je niet graag al die veters losmaakt en natuurlijk een dikke rubberen zool met diepe inkervingen. Het zijn net soldatenbottines of werkschoenen als je wilt...weg elegantie en welkom aan de kloefers!

11:47 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: kloefers, werkschoenen, bottines | Pin it!

Commentaren

soms is het beter van met veilige stevige schoenen rond te lopen dan iets dat heel elegant is
Ik heb een paar heel oude laarzen, ze zijn zeker meer als 10 jaar oud. Dacht nog van ze weg te gooien maar ben zo blij als het sneeuwt dat ik ze nog heb. Kan dan veilig rondlopen zonder te denken van oei misschien lig ik zo dadelijk wel

Gepost door: mijmerwolkje | 05-12-10

Reageren op dit commentaar

Toen we naar de hoge venen vertrokken moest ik ma van manlief een paar stevige wandelschoenen aanschaffen bij Adventure. Niet mooi maar je stapt er fantastisch in. En nu .... de beste sneeuwstappers die ik al gehad heb.
Veiligheid voor alles toch. Groetjes.

Gepost door: Leva | 05-12-10

Reageren op dit commentaar

Hallo dag Maike!

Niet te doen he met gewone schoenen op een blibberig voetpad!!
Maar je zal het wel makkelijker gehad hebben zeker met uw soldatenbotten!!hihihiii
Als ge maar veilig terugthuis geraakt zonder breuken, niet?

Wens je een fijne zondagavond toe!!!

groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 05-12-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb al jaren van die gruwelijke, vreselijke, lompe bottines die ik enkel aandoe als het sneeuwt (en ik naar buiten moet hé, binnen loop ik rond met warme sloefkes :)) Maar je kan niet geloven hoe blij ik dan ben dat ik die 'kloefers' ooit gekocht heb. Bovendien zijn ze zodanig degelijk dat ze langer gaan meegaan dan ik, hun geld meer dan waard dus. Elegantie is goed voor de zomer, laat ons de winter maar veilig lomp zijn.

Gepost door: bea | 05-12-10

Reageren op dit commentaar

Een mens moet keuzes maken, hé Maike!
Veiligheid voor alles :-)
Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 06-12-10

Reageren op dit commentaar

T gemak gaat voor d'eer zei den boer
en hij reed op zijn zwijn naar de kerk!

Pas op Maike, ik heb dat niet zelf uitgevonden hoor, dat is een spreekwoord die ik ooit op school moest leren! K heb het altijd al een leuke gevonden en hier heel toepasselijk!
Enne, ik heb al jaren bottines, droeg die altijd om te gaan werken! Ik moest daar veel buiten door keitjes en oneffenheden en ze hebben me altijd gevrijwaard van valpartijen! Misschien moet ik ze nu toch ook maar terug aandoen in de plaats van een eleganter botteke te dragen!
groetjes
christa

Gepost door: christa | 07-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.