22-12-10

Tijd brengt raad

Niks forceren is het beste denk ik...wat komen moet komt en wat niet komt blijft dan maar weg. Gewoon wachten tot die dagen voorbij gaan, net zoals Nieuwjaar...alleen duren die dagen precies langer dan anders. Veel heb ik dus niet te vertellen of ik herval in herhaling wat mijn gevoelens en emoties betreffen. Maar om toch een postje vol te krijgen heb ik een volgende titel:

Zot zijn doet geen zeer
*******************

Zondag waren wij naar een winkelstraat gereden omdat we niet wisten wat te doen en omdat het wegdek er goed bij lag hield niks ons tegen. Alleen waren we het weerbericht vergeten te onthouden ;-)
Heel veel volk was er in de winkelstraat en toch verliep het vlotjes. Heb er veel zien sleuren met zakken vol cadeautjes. Maar toen kwamen de sneeuwvlokjes...in grote getale en wij moesten nog zoveel kilometers terug...
Nog geen gestrooi op de autostrade, niet op de provinciebanen en al zeker niet in de dorpen. Zonder blikschade, uitschuivers of kleerscheuren zijn we thuis geraakt...zoals ik al zei: "Zot zijn doet geen zeer!"

16:33 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (7) | Pin it!

Commentaren

Je moet af en toe eens zot doen, niets gezonder dat dit! Doe ik ook af en toe!
lieve kerstgroetjes,
Mijn kerstwens voor jou is dat je je op die dagen niet droevig voelt maar net een warm je heel dicht bij je mama kan voelen met heel veel goeie herinneringen!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 22-12-10

Reageren op dit commentaar

Hallo Maike!!

Fijne dag voor morgen he!!
OP naar kerstavond!

lieve groetjes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke, x | 22-12-10

Reageren op dit commentaar

Hallo Maike!!

Ja als je graag hebt dat ze vlug voorbij gaan dan duren ze juist zolang en veeel te lang!! Ken dat gevoel!
Kerstboom zet ik ook niet! helemaal geen zin in!!Wel een bloemstukje gemaakt voor mij en voor mijn ouders maar verder laat ik het zoals het is!! Het zegt me niet veel meer tegen vroeger!

Ik hoop dat je niet teveel verdriet hebt maar terug denkt aan je moeder met een glimlach tijdens deze speciale dagen!

lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke, x | 22-12-10

Reageren op dit commentaar

Sommige dagen kunnen heel lang duren en toch vliegt de tijd. Voor je het weet zijn die 'feestdagen' voorbij. En zo ne keer zot zijn is goed voor de moraal, moet kunnen. 't Zal wel geen pretje geweest zijn op de baan maar je bent veilig thuisgeraakt en dat is het bijzonderste. Ondanks uw niet-kerstgevoel wens ik u toch een mooie kerst toe!!

Gepost door: bea | 23-12-10

Reageren op dit commentaar

Da's dus echt een nachtmerrie voor mij, met de wagen door de ijzel en sneeuw moeten, brrrrrrrrrrr !

Gepost door: Mamapippa | 23-12-10

Reageren op dit commentaar

Hé Maike,
het belooft druk te worden de komende dagen. Daarom kom ik je vanavond al een heel fijn kerstweekend wensen: een hele gezellige kerstavond en een vredevol kerstfeest!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 24-12-10

Reageren op dit commentaar

Inderdaad laat t maar z'n gang gaan, inmiddels in kerst al gepasseerd en ook oud en nieuw zal spoedig daar zijn. Niks forceren... Maar wel oppassen he met dit winterweer, is op sommige plaatsen echt niet te doen met de wagen, spiegelglad waar ze niet gestrooid hebben. Ik denk dat ik morgen de trein neem (als die rijdt) om te gaan shoppen. En als me dat niet lukt zullen het tegoedbonnen voor een laat 2011-kadotje worden en moeten ze nog maar effe wachten... we zien wel....
Groetje, AmaZony

Gepost door: AmaZony | 26-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.