29-12-10

maike's roddel

Een moment-frustratie
*******************

Soms zit ik met frustraties die een uitweg zoeken en dan is het oppassen geblazen om niet verkeerd over te komen en toch wil ik me niet anders voor doen dan ik ben. Ben beleefd en zoek naar woorden die in de context van mijn frustraties passen. Ik ben to the point tot op zekere hoogte en als ik denk dat die hoogte is bereikt en het gaat neigen naar platvloers, stop ik en probeer ik verder te doen binnen mijn opgelegde  lijntjes. Deze manier is natuurlijk niet gemakkelijk, maar wanneer is het wel gemakkelijk?

Waar gaan mijn frustraties dan over?

Ik las daarstraks een blog die ik al een paar jaar volg maar er nooit reageer en laat nu net dat laatste postje zijn dat bij mij het één en ander teweeg bracht. Ik wist waar ze het over had en ik zat maar ja te knikken bij alles wat ik las en toen ik de reacties las kreeg ik het pas goed op mijn heupen! Niemand, maar dan ook niemand had door waar zij het over had...ofwel wisten de bloggers het wel en durfde niemand te reageren zoals het hoorde...je zag de o zo grote omwegen in menige reactie en daar krijg ik het van. Dus ging ik uit nieuwsgierigheid de blogs van de reageerders lezen...man man man! Weet je wat ik toen dacht?

"Hou toch op met zoete broodjes bakken, ze zijn al beschimmeld voor ze op de blog terecht komen! En het eigenaardige is dat ze gretig gegeten worden". Ja, dat was wat ik dacht zie!

Ps: Deze bewuste blogster negeert elke valse nood van een 'ander' en dat bewonder ik in haar (alhoewel ik er nooit een reactie achterlaat)

16:24 Gepost in Roddels | Commentaren (10) | Tags: roddels | Pin it!

Commentaren

Hallo Maike!!

Wel speciaal!
Als jij weet waar het ove gaat zie je zeker die valse woorden he!!

Lieve woensdagavond groetjes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke, x | 29-12-10

Reageren op dit commentaar

En of ik ze zag Annemarieke! :-)

Gepost door: maike | 30-12-10

Blijkbaar was je behoorlijk gefrustreerd, is het al over? Weet je, ik ben hier ook eventjes gefrustreerd geweest, ik kon die ps (heeft een tijdje geduurd eer ik zag dat het ps was)niet lezen onderaan je postje. Pfff...dat heeft moeite gekost hoor! 'k Heb mijn ogen in spleten moeten trekken om het dan toch te kunnen lezen. :-)
Alé, nog een voornemen voor volgend jaar: eens naar de oogarts...

Gepost door: bea | 30-12-10

Reageren op dit commentaar

Lol, een oogarts zal zeker deugd doen voor jou! Ik dacht als ze de ps willen lezen moeten ze er maar een vergrootglas bijnemen en jaja mijn frustratie is gone ;-)

Gepost door: maike | 30-12-10

Ben blij te lezen dat je frustratie over is.
Misschien voortaan alleen de gezellige en vrolijke blogs bezoeken en geen frustraties kweken ? (Schijnt niet gezond te zijn.)

Ik wens je veel frustratieloze dagen en blogrondes toe in 2011.
Dikke nieuwjaarsknuffel.

Gepost door: Leva | 30-12-10

Reageren op dit commentaar

Hallo Maike!!

Ik heb die ps gelezen maar weet toch niet wie het is dus moet het niet in mijn hoofd steken he!!

Ben ook blij dat die sneeuw stillekes aan, aan het dooien is maar bij ons in de straat is het nog altijd glad en de sneeuw blijft hardnekkig
liggen!!grrrr Mijn bezoek is blijven steken in de sneeuw en mijn man heeft ze er na 4 pogingen dan toch uit gekregen!!!

lieve warme groetjes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke, x | 30-12-10

Reageren op dit commentaar

Frustraties zijn niet gezond Maike ... maar je hebt ze neergeschreven, da's een goei remedie !!

Ik kom je een gezellig oudjaar en een schitterend 2011 toewensen !!
xXx

Gepost door: Mamapippa | 30-12-10

Reageren op dit commentaar

Hoi maike,

Morgen zal t er waarschijnlijk nie van komen, dus kom ik vandaag al langs om je een toffe jaarwisseling en een goed begin van 2011 te wensen!

Gepost door: Ri@ | 30-12-10

Reageren op dit commentaar

Denk dat ik snap wat je bedoelt ivm die frustraties en 'valse' woorden.... Weet niet over welk blogje je het hebt en is ook niet belangrijk.. Ik heb hier op de blogs vaak het gevoel dat mensen een reactie zetten zonder echt hun mening te geven, gewoon heel algemene, stereotiepe woorden, vaak op diverse blogs hetzelfde zetten (bvb prachtige foto's !!), en daar kan ik me ook danig aan ergeren. Is het zo verkeerd om eerlijk te zijn ? Zolang je je mening niet grof verwoord en beleefd blijft is er toch niets aan de hand. Ben zelf ook al een paar keer in aanvaring gekomen met andere foto-bloggers, bvb een foto die geheel niet correct is, niet qua compositie, belichting ... en dan iedereen maar van oooo en wow !! Ik krijg t ervan ! Dat ze dan in een andere categorie een blog openen he, maar onder 'fotografie' gaat t wel degelijk over foto's zou ik denken... en opbouwende kritiek is toch goed ?
Liever eerlijkheid en respect dan zinloze blablabla ! Voila waar je logje al niet goed voor is he , bedankt ! nu heb ik ook weer een frustratie minder se ! lol
PS: hoop dat je genoten hebt van de overgang 10-11 !!
Groetje, AmaZony

Gepost door: AmaZony | 01-01-11

Reageren op dit commentaar

Als je diep nadenkt weet je over welke blog ik het heb, maar van belang is het niet. Op mijn blog kan iedereen zijn/haar mening kwijt zonder dat ik met de vinger ga wijzen als men niet akkoord is met mijn denkwijze, zolang het maar eerlijk en respectvol blijft. Mijn blog heet niet voor niets 'Roddelkont' al heeft die bij sommigen een nare bijklank! ;-)

Ps: Mijn 'overgang' is heel gewoontjes verlopen thx :-)

Gepost door: maike | 02-01-11

De commentaren zijn gesloten.