02-01-11

Clownspak/pyama

Breed en lang was ie en de mik/kruis zat halverwege m'n billen, van m'n polsen tot m'n enkels was ik bedekt, niks bloot was er nog te zien, vooraan kleine knoopjes van m'n hals tot m'n navel, lol. Zo ene kreeg ik ooit van mijn dochter (toen nog een tiener) voor mijn Kerst. Zij wist wat voor een koukleum ik was en dus kwam zo'n geschenk goed van pas. Ik was er heel blij mee maar dan echt heel blij en kon bijna niet wachten tot 's avonds om em aan te trekken. Normaal was ik die dingen eerst uit, maarja, als je niet kunt wachten... :-)
We hebben 's avonds wat afgelachen toen ik em aanhad want ik was net een tent met een hoofd on top! Het lachen verging me al toen ik me omdraaide in bed...dat ding draaide niet mee! Telkens ik bewoog moest ik die tent meesleuren of de voorkant geraakte naar de achterkant...je bent beter af met een slaapzak! Door m'n gevecht met die pyama moest ik hoogdringend naar de wc! Daar stond ik dan weer ter plaatse te trappelen vooraleer ik al die knoopjes los had! Maar nu komt het, ik moest het ganse bovenlijf naar beneden trekken voor ik kon gaan zitten...menslief wat was het koud op de wc zo halfnaakt! Verkleumd ben ik toen weer in bed gekropen om daar m'n gevecht verder te zetten! Dat clownspak heb ik toen met spullenhulp meegegeven! Ik denk trouwens ook dat deze pyama's geen rage zijn geworden, want heb ze nadien niet meer kunnen ontdekken in de lingeriezaken...hoe zou dat komen? ;-)

13:44 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (5) | Tags: pyama | Pin it!

Commentaren

Hahaha, een kruippakje voor volwassenen dus. Ocharme de baby'tjes, alhoewel, ik heb nog nooit gezien dat die pakjes slobberen rond zo'n kleine. Verkeerde maat zeker? Hihi...dochters. Het zal wel warm geweest zijn om te slapen (had hij gepast), nooit een blote rug maar inderdaad niet handig bij een toiletbezoek. Zouden er zo geen pyama's bestaan voor mannen? Zij hoeven dat ding niet half af te stroppen :-)

Gepost door: bea | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike,

dochterlief heeft ook ooit zo eentje gehad. Zij heeft die toch lang gedragen. Maar zij moest er 's nachts nooit uit om naar t toilet te gaan ;-)

Ik breng je nog mijn allerbeste wensen voor 2011 en een dikke knuffel terug ... xxx
Hopelijk heeft dit nieuwe jaar ook wat leuks voor ons in petto, hé ;-)

Gepost door: Ri@ | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

'De mik' ... ik had er nog nooit van gehoord. Vind het best wel een grappig woord ervoor :-)
Ik heb zelfs nooit het bestaan voor volwassenen ervan geweten. Maar ik lig hier wel plat van 't lachen. Ik zie dat gevecht al echt voor me. Zoiets zal je wellicht nooit vergeten !!

Gepost door: Mamapippa | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

hehe kzie het zo al voor mij ! Ze bestaan nog steeds zenne , zo'n 'pakjes' uit z'n geheel, heb ze van't jaar nog zien hangen in de lingeriewinkels.. niks voor mij... kan al geen pull met rolkraag dragen of krijg een claustrofobisch gevoel, laat staan zo'n pak waar je niet in of uit kan wanneer je wil.. (en dat in volle 'overgang' lol ! ) Maar t kadootje was goed bedoeld en dat is wat telt he ! Groetje, AmaZony

Gepost door: AmaZony | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

Haha Maike, Ik ging dat pak toch gehouden heb voor carnaval of zo, kan altijd eens van pas komen! Ze zouden er een pipi-luikje in moeten maken he, voor mannen zou dat nog te doen zijn, maar voor vrouwen, kweet niet zenne, enfin, je hebt er toch ooit zo eentje gehad en dat is weer een levenservaring geweest!
liefs
christa

Gepost door: christa | 07-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.