08-01-11

De pijn trekt naar het zuiden ;-)

De hele week heb ik me rustig moeten houden en heb geen flauw idee wat die pijn heeft veroorzaakt maar het is wel een feit dat ik er bijna vanaf ben. Tijd dus om eens voorzichtig door de solden te lopen en geen bruuske bewegingen te maken met m'n hoofd, alhoewel ik denk dat er niks meer te rapen valt. Ik heb trouwens een hekel aan de manier hoe men omgaat met kledingstukken die afgeprijsd zijn! Verkoopsters die hun job ter harte nemen moeten nu overuren maken om de kledingstukken telkens weer op hun plaats te hangen of netjes op te vouwen, want je hebt zo van die vrouwen...je weet wel! Zo, m'n postje is gemaakt en hiermee moeten jullie het voorlopig doen, krijg speldeprikjes in m'n nek, een teken aan de wand om te stoppen. Bedankt voor de reacties op m'n vorig postje en kom straks wel even langs :-)

12:16 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (7) | Pin it!

Commentaren

Hopelijk is het al een beetje beter? Wat voor mij helpt (artrose in nekwervels die uitstraalt naar de schouders en armen) is Dafalghan Codeïne, enkel op voorschrift te krijgen.
Wat ook wel eens wil helpen is naar de kraker gaan.
En het simpelste, maar soms wel effectief: je zit in een zetel met kussens onder je ellebogen, zodat je schouders niet afhangen maar net wat ondersteund worden, na een kwartiertje of zo zal je je vingers voelen tintelen, dat zijn de zenuwen die ontspannen en ontstressen.
veel succes, en snelle beterschap!

Gepost door: joten | 08-01-11

Reageren op dit commentaar

Hoera, je voelt je beter.
Ben blij voor jou.
Fijn weekend.

Gepost door: Leva | 08-01-11

Reageren op dit commentaar

Fijn te lezen dat het weer beter met je gaat, niets ellendiger dan pijn die niet overgaat.
Vandaag doe ik ook geen bruuske bewegingen met mijn hoofd...dat is mijn eigen schuld :-)

Gepost door: bea | 08-01-11

Reageren op dit commentaar

Hallo Maike!

Allez, ben blij dat het wat beter gaat
Ik heb ook zo'n pijn gehad, ik denk dat het dat weer is!
Koppijn, nekpijn, schouderpijn, buikpijn, heuppijn, moet ik er nog opnoemen?? Wat is gezond zijn toch een zegen!!
Ze weten niet hoe gelukkig ze wel zijn en dan klagen die het hards van al!! grrr

liefe groetjes, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke, x | 08-01-11

Reageren op dit commentaar

Allé, dan gaat t toch weer de goeie kant op :-)
t Is te hopen dat je er rap volledig vanaf bent!

De eerste dagen van de solden zal je me nergens tegenkomen. pffffff ... ik word er nie goe van hoe sommigen dan te werk gaan :-(

Nog een fijn weekend verder, maike!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 08-01-11

Reageren op dit commentaar

Hey Maike!

Solden, mja, wij zijn vandaag ook nog eens langs geweest! T was een goedkope namiddag, een truitje gekocht gewoon zo'n t shirt met lange mouwen, voor 2.65, . Ik draag die truitjes om te slapen samen met een losse broek! Het was wel aangenaam vertoeven in het waaslandshoppingcenter, beetje vroeg geweest, dan heb je alle ruimte om te wandelen, overal roltrappen, brede gangen, vlakke vloeren, allemaal dingen waar ik rekening mee houd! Als ik naar Gent ga , veel kasseien, veel troittoirs op en af, jaja, ik word een volleerde invalide!
Sterkte met je pijnlijke schouders! Ik moet je geen raad geven hé, je weet beter dan ik hoe je dit het beste aanpakt!
liefs
christa

Gepost door: christa | 09-01-11

Reageren op dit commentaar

Fijn te horen dat t wat beter met je gaat én ons dat tenminste ook laat weten ! De solden... pfff ! Ging voor nieuwjaar nog vlugvlug op zoek naar feestkledij en t waren bijna overal al afprijzingen ! Wél gelinkt aan bepaalde voorwaarden, zoals verplicht 2 rode bollen, of 2 groene bollen ... Maaaar das maar omzeiling van de wet, ik kocht 1 feestjurk aan 50pct en n latje van 5cm voor 5cent ... en t was ok ! Te zot om los te lopen. Toen t uiteindelijk de zgn solden waren , was alles al weg ! n hoop rommel tussen de rommel, denk dat sommigen heel hun magazijn met de overschot van de laatste 10 jaar in hun winkel leggen ... nee bedankt niks voor mij ...
Groetje, AmaZony

Gepost door: AmaZony | 13-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.