10-01-11

Weldoeners :-)

Wat had ik gehoopt dat er weer stille weldoeners zouden opduiken en jaja ze zijn er! Verleden week dinsdag begon opnieuw het feelgood programma op VTM. Miljonairs die undercover als vrijwilliger aan de slag gaan bij mensen of een vereniging die armen helpen te overleven. Deze miljonairs hebben nog een hart en of ze op die manier naar buiten komen om nog meer aanzien en meer inkomsten, wel dat interesseert me geen bal! Zij helpen tenminste noodbehoevenden en dat is wat voor mij telt! Door naar dit programma te kijken, zie ik armoede die ik anders niet te zien krijg en wees maar zeker dat mijn ogen er niet droog van blijven, ook niet bij deze miljonairs. Weet je, er zijn er natuurlijk die nog veel meer verdienen maar die het verrekken om aan zo'n programma mee te werken, die het verrekken om 1 procentje af te staan aan eender wat en dat soort van miljonairs mag van mijn part in dezelfde armoede terecht komen als deze hulpbehoevende mensen, maar dan voorgoed! Geef mij maar de miljonairs met een hart, zij krijgen van mij de waardering en bewondering die ze verdienen! Morgen is het dinsdag en mijn traantjes zullen vloeien hoor, traantjes van geluk voor die mensen die even hun zorgen mogen vergeten dankzij deze stille weldoeners!

16:38 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (8) | Tags: weldoener, miljonair | Pin it!

Commentaren

Het is een emotioneel programma, dat is waar. Maar ik denk dat de echte weldoeners degene zijn die het anoniem doen, zij die uit de schijnwerpers blijven. En zo zijn er ook heel wat.

Gepost door: bea | 10-01-11

Reageren op dit commentaar

Tja, het is een feel good programma van het zuiverste water. Je krijgt op zijn minst heel even het idee dat nog niet alle hoop verloren is...

Gepost door: Sharp Ben | 10-01-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb t nog niet gezien, wel al van gehoord.
Dat komt nog na 'Hart voor Mekaar' dan!?

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 10-01-11

Reageren op dit commentaar

Morgen dinsdag komt dat programma net na 'Familie' op VTM.

Gepost door: maike | 10-01-11

Ik vind het concept in elk geval beter dan verleden jaar, hoewel ik dit jaar nog maar 1 keer gekeken heb! Verleden jaar staken ze de arme familie in zo'n poepsjiek huis en volgens mij maak je die mensen dan nog ongelukkiger! Ik vind het goed dat ze het vooral aan organisaties geven, zoals die bestelwagen verleden week!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 11-01-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb het programma het vorige seizoen een paar keer gezien.
Op zich vind ik het een super idee dat 'de rijken' diegenen die het minder goed hebben helpen. Maar zoals hier al eerder werd geschreven zou ik het nog fijner vinden als ze het ook anoniem zouden doen, zonder met hun kop op tv te komen. Want nu is het toch wel een soort van reklame, volgens mij.
En dan komt ook weer de vraag bij me op, of dit alles wel echt is ... televisie is een vreemd ding ...

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 11-01-11

Reageren op dit commentaar

Ik houd het ook niet droog bij zo'n programma's, tot groot plezier van vriendjelief.

Gepost door: Ellen | 11-01-11

Reageren op dit commentaar

Het initiatief vind ik zeker goed ! Maar waar ik me ook vragen over stel is de media. Misschien worden deze miljonairs wel niet betaald door VTM om hun goed hart te laten zien. Das misschien al wel te cru maar kan he.... als je 'de boekskes' leest... Ik stel mezelf effe in de plaats... stél dat ik miljonaire was en een goed doel wou steunen, ik zou t toch liever anoniem doen dan met heel dat emotionele mediagedoe errond... jij niet ?
Groetje,
AmaZony

Gepost door: AmaZony | 13-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.