19-01-11

Afleiding

De pijn (Fibromyalgie) die ik jaren geleden voelde werd ondraaglijk en zocht ik wanhopig naar afleiding, anders hield ik het niet vol. Ik leerde de computer 'kennen' en surfde elke dag wel een paar uurtjes op het www. tot ik op gedichtensites terecht kwam. Mijn interesse was gewekt. Ik ontdekte dat er in mij een kleine dichter schuilde en had er een nieuwe hobby bij. Na een tijdje miste ik iets in mijn gedichtjes en weer begon er een zoektocht naar dat iets. Die zoektochten en het schrijven en lezen van gedichtjes gaven me de afleiding en de moed om door te gaan, maar wat moest ik nu doen met alles wat ik vergaard had? Mijn dochter hielp me aan een eigen gedichtensite en mijn opdracht bestond er in om dat 'iets' tot zijn recht te laten komen. Een schuilnaam werd gezocht en omdat ik de geschiedenis van indianen interessant vond, doopte ik mezelf om als indie, een verkorte versie van indiaan. Ik zocht naar afbeeldingen voor mijn gedichtjes, de muziek, alles moest perfect passen in het geheel van mijn gedichtensite. Ondertussen maakte mijn dochter de kaders als afwerking. Ik moet zeggen dat het meer dan geslaagd was en ik verdiende er vele awards mee, gekeurd door een echte jury! Mijn laatste update was op 9 Augustus 2006, dus vier jaar geleden en dat kwam omdat ik vier jaar geleden met revalidatie en therapie was begonnen en er geen tijd meer over was om me bezig te houden met mijn gedichtensite. De zin om ermee verder te doen is er niet meer omdat ik nu andere prioriteiten heb, en ben dan ook van plan om wat ooit mijn houvast was te verwijderen. Degenen die benieuwd zijn en hem graag willen lezen -de muziek heb ik al verwijderd-, klik dan op deze link. Grijp deze kans nu het nog kan! :-)

Commentaren

Heel mooie site, zonde om te verwijderen. Ik hoorde wel nog de muziek hoor Maike. Gedichten maken is een gave, goed gedaan. En wat dat verwijderen betreft: waarom? Toch plezant om uw houvast van ooit nog eens te bekijken?

Gepost door: bea | 19-01-11

Reageren op dit commentaar

inderdaad jammer om dit te verwijderen! mss kan je een image of een backup op een externe schijf plaatsen? verwijderen lijkt me zo kordaat!

Gepost door: joten | 20-01-11

Reageren op dit commentaar

Hallo Maike!!

Ga je zo'n mooie gedichten voorgoed weg doen?
Het zou wel zonde zijn want het is een mooie side.
Dag Maike ik wens je een fijne donderdag, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 20-01-11

Reageren op dit commentaar

Niet wegdoen ... het zou zonde zijn !
Ik kan enkel mijn voorgangers hier gelijk in geven. Volgens mij ga je er dan ooit spijt van krijgen dat hij voorgoed verdwenen is ...

Gepost door: Mamapippa | 20-01-11

Reageren op dit commentaar

Ja wegdoen zou spijtig zijn, op een externe schijf bewaren vind ik een goed idee, ik weet dat ik vroeger op die site ben geweest, ik wist niet dat jij Indie was. ik kan je dan nu nog gelukwensen met je mooie creaties.

Gepost door: paulientje | 20-01-11

Reageren op dit commentaar

Ik zou hem ook niet wegdoen ,en als je hem wegdoet van het net moet je hem op zijn minst, downloaden en uitprinten voor jezelf!
Ik ben ook mijn blog aan het verbeteren om uit te printen!
Ik ga ook straks eens kijken sii
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 20-01-11

Reageren op dit commentaar

Als je er niks mee doet, wil t nog nie zeggen dat je t moet verwijderen, hé maike. Denk er toch nog ma s goed over na, dat je er achteraf geen spijt van krijgt.
Ik hou van gedichten. Je hebt echt wel talent!

Gepost door: Ri@ | 20-01-11

Reageren op dit commentaar

NEE!!!!!!!!! NIET VERWIJDEREN Maike!!!!
Het is prachtig! Doe het niet! Koester die site, en 'het leven' dat eraan vasthangt. Echt waar... niet doen!

Ik wens je een fijne vrijdag en de aanloop naar een mooi weekend!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 21-01-11

Reageren op dit commentaar

hé, vreemd, mijn commentaar staat er niet
maa kwam op hetzelfde neer als wat de anderen hier allemaal zeggen

Gepost door: fotorantje | 21-01-11

Reageren op dit commentaar

oeps, hihi, t was op je andere blog dat ik reageerde

Gepost door: fotorantje | 21-01-11

Reageren op dit commentaar

Tja en ik kan ook niks anders zeggen dan mijn voorgangers : Laat die site gewoon staan, staat in niemands weg en blijft toch een mooie herinnering... En als je 't niet echt meer op't net wil zou ik toch ook een copy bewaren op een stick of schijf... Verwijderen is zo radicaal;
Groetje, AmaZony

Gepost door: AmaZony | 27-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.