22-01-11

Afleiding (update)

De reacties zijn lief en bedankt daarvoor, maar ik laat em verdwijnen omdat er teveel pijn in verweven zit. Ik wil em zelfs niet op een externe harde schijf plaatsen noch op cd-rom of wat dan ook. Weet je, als je gedichten schrijft of op internet zoekt, ga je je automatisch focussen op gedichten over pijn, verdriet en verwarring die je dan deden wenen omdat je hen begreep of dacht het begrepen te hebben. Je kunt het vergelijken met liedjes die je wilt horen als je verdrietig of gelukkig bent enz. Mijn gedichtensite heeft me uiteindelijk niks dan ellende opgeleverd...buiten dan dat ik een bezigheid had (lees het vorige postje). Ik ga  er nog zelden kijken. Deze week ben ik wel elke dag gaan kijken om na te denken over het wel of niet wegdoen van mijn site en terwijl ik daar zat te lezen kwam alles weer naar boven, samen met de tranen en die tranen en dat gevoel wil ik nooit meer! Er staan verschillende gedichten op die ikzelf heb geschreven en die ik ook niet in een mapje ga bewaren om dezelfde reden als hierboven aangehaald. Elk gedicht van mij heeft een achtergrond van intense gevoelens en gedachten die nu niet meer de mijne zijn. Achja, ik kan er een boek over schrijven maar daar heeft niemand baat bij. De awards die ik ermee verdiend heb waren mijn trots...toen, nu doet het me niks meer! Indie's Sensitive Poetry verdwijnt voorgoed van het scherm en echt, het doet me niks meer omdat er geen fijne herinneringen aan verbonden zijn. Ik doe alleen nog de dingen die ik wil en kan en vooral...ik wil vooruit kunnen kijken, wat toch het allerbelangrijkste is in het leven. Nogmaals bedankt voor de reacties :-)

Ps: Of ik er spijt van ga krijgen? Ik weet het niet maar ik denk van niet.

Nu nog mooier!
*************

Heb me deze middag bezig gehouden om mijn gedichtensite te verwijderen, heb al m'n prentjes, awards, muziek enz.  van m'n pc verwijderd en toch blijft ie in al z'n glorie staan!?? Voor ik uit m'n sloffen ga schieten verwijder ik nog even de link uit m'n favorieten en sluit ik de pc af en ga ik winkelen met alles erop en eraan!

Nog een prettig weekend iedereen.

14:04 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (9) | Tags: gedichtensite | Pin it!

Commentaren

Je moet doen wat je het beste acht Maike.
Ik ben nog eens even gaan kijken.. zo mooi en intens...
Maar als je dat hoofdstuk volledig wil afsluiten, is dat een vrije keuze die moet gerespecteerd worden.
Ik wens je een fijn weekend!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 21-01-11

Reageren op dit commentaar

Ze willen gewoon niet weg ;-)

Nee, jij moet doen waar je je het beste bij voelt. Anderen kunnen enkel maar hun mening geven hè.

Fijn weekend !!

Gepost door: Mamapippa | 22-01-11

Reageren op dit commentaar

Hey Maike,
hopelijks ondertussen leuk gewinkeld en genoten van de dingen die jij leuk vind bij winkelen en weet je, je moet doen waar je je goed bij voelt en als je je hart volgt, kan je niet missen!
liefs
Christa

Gepost door: christa | 22-01-11

Reageren op dit commentaar

Spijt komt altijd te laat maar aangezien je dat duidelijk uitgemaakt hebt voor jezelf zal het wel niet. :-) uw site denkt er blijkbaar anders over.

Gepost door: bea | 23-01-11

Reageren op dit commentaar

het lot beslist blijkbaar anders :-)

Gepost door: joten | 24-01-11

Reageren op dit commentaar

Nog altijd zichtbaar!
Ze willen je niet weg Maike!
Ik wens je een fijne nieuwe week!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 24-01-11

Reageren op dit commentaar

Nie gelukt blijkbaar, Maike!
Aan jou de keuze hé, als je ze echt wil verwijderen zal je de grotere middelen moeten inschakelen.
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 24-01-11

Reageren op dit commentaar

Heb geen keuze meer, heb in m'n haast de dinges weggedaan waar ik alles van m'n site in uploade (deze bekentenis wilde ik vooral vermijden!) en zit nu met de gebakken peren (zure lach)

Gepost door: maike | 24-01-11

Ja nu je uitlegt waarom je je site wil verwijderen, snap ik het. Ik ging ervan uit dat je er mooie herinneringen aan had, maar wanneer dat niet zo is zou ik hetzelfde doen : weg ermee en met een schone lei verdergaan ! Zo heb ik ook al (oudere) foto's van m'n blog verwijderd omdat ik ze zelf op den duur niet mooi vond of er slechte herinneringen aan had die telkens bovenkwamen wanneer ik betreffende foto zag... Heb een minuutje geleden je site aangeklikt en ..... staat er inderdaad nog ... vreemd.
Groetje, AmaZony

Gepost door: AmaZony | 27-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.