24-01-11

Soms hè...soms!

Soms zou ik de tijd willen vangen en eisen dat ie even wilt stil blijven staan! Het is vandaag al de 24st. en m'n vorig postje van den 22st, ik verschoot er gelijk van en dan te bedenken dat ik nog steeds niet weet wat te schrijven (typen klinkt niet zo mooi hè). Het is de moeite niet om te zeggen dat het winkelen m'n zinnen heeft verzet, ook niet dat ik nog steeds in een balzaal zit te kijken en al een poos uitkijk naar m'n nieuw eetkamer! Ook niet interessant is dat ik twee replicas van Van Gogh vrijdag mag gaan ophalen, alé, voor mij zijn ze wèl interessant want 'Boer en Boerin' komen van m'n grootmoeder, moeder en zijn nu in mijn handen, zoals je ziet is boerin ferm beschadigd!

boer-boerin.jpg

Wat ik wel even kwijt wil is het feit dat ik zelf 5 salonkussens ga maken...de stof heb ik toch al...bordeaux-kleurig, vind dat mooi staan/liggen bij donkergrijs, of moet ik zeggen: antracietgrijs om het schoner te doen klinken ;-) Wat dan weer niet zo interessant is om er een postje over te wijden is het feit dat ik ooit heel veel genaaid/gestikt heb, maar het is allemaal zo lang geleden dat ik denk dat ik er niks meer van terecht ga brengen. Zo, het was maar om te zeggen dat ik soms de tijd zou willen vangen en... ;-)

 

21:24 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (8) | Pin it!

Commentaren

bordeaux met antracietgrijs zal heel mooi zijn, toch als jij er iets mooi van weet te maken ;-) ik zou het niet kunnen, kussentjes maken

Gepost door: fotorantje | 25-01-11

Reageren op dit commentaar

Dat naaien zal wel lukken hoor! Leuk he als je kan verlangen tot je nieuwe eetplaats er is! Wij hebben verleden zomer onze donkere eiken eetplaats laten zandstralen, geen goedkope aangelegenheid, maar het resultaat mag er zijn precies een nieuwe en zoveel luchtiger allemaal, blij dat ik het gedaan heb. Onze zetels zijn dan ook antracietkleurig en er liggen zwarte en grijze kussens in met fluweeldesin in t zwart erop geplakt precies, en onze livingstoelen zijn ook zwart. Het hangt ook een beetje van je overgordijnen af welke kussenjes passen. Hier hebben we geen overgordijnen, het zou de boel alleen maar kleiner doen lijken .
groetjes en veel succes met je naaiwerk!
Christa

Gepost door: christa | 26-01-11

Reageren op dit commentaar

Zonder inspiratie en toch een blogje klaar gekregen, maike.
Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 26-01-11

Reageren op dit commentaar

t moet wel 'logje' zijn ipv 'blogje' in mijn vorige reactie ;-)

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 26-01-11

Reageren op dit commentaar

t moet wel 'logje' zijn ipv 'blogje' in mijn vorige reactie ;-)

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 26-01-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb het begrepen Ria hehe en daarbij, ik noem het geen logje maar postje :ppp!

Gepost door: maike | 27-01-11

Open je postvenster en je inspiratie vloeit uit je toetsenbord !

Het hoeft niet spectaculair te zijn om ons zoet te houden ;-)

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 27-01-11

Reageren op dit commentaar

hehe ben precies niet de enige met een inspiratie-dipje lol
Groetje,
AmaZony

Gepost door: AmaZony | 27-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.