01-02-11

maike's roddel!

Fijn stof
********

De normen worden nog maar eens overschreden en de snelheid moet weer worden aangepast. De boosdoener is natuurlijk de regering die de diesel blijft promoten en de mensen die daarin lopen! Nuja, als je niks van een auto en zijn brandstof kent, koop je wat de regering je aanraadt of ons opsolfert. Fijn stof zal er altijd zijn zolang er diesels op de baan rijden...ondanks een roetfilter en de tegemoetkoming die je krijgt als je met diesel rijdt. Dan komt men op de markt met een hybride en promoot onze regering deze dure en allesbehalve gemakkelijke wagen...na een aantal kilometers moet je overschakelen naar benzine, juist ja, benzine! Waarom promoot men niet de benzine of LPG/LPI ? Is daar niet genoeg mee te verdienen? Benzine is niet zo duur als je weet dat de diesel per liter afstevent naar het bedrag dat benzine per liter kost! Neem nu de roetfilter, als die verstropt zit moet je die laten vervangen en hoeveel dat kost en als die kapot is betaal je ongeveer 1000€! Wist je dat ons landje veruit het enigste land is waar zoveel diesels rondrijden?! Veel blabla rond fijn stof door de regering en evenveel blabla over de regels en normen er van! Ik doe niks anders dan hoesten en kuchen als ik achter zo'n dieselwagen rijdt, of als ik wandel door een  winkelstraat waar voertuigen 'schildpadsgewijs' hun weg moeten verder zetten! Ik hoop dat er ooit een regering opstaat die zich bekommert om de algemene gezondheidstoestand van de mensen dan over hun portefeuille!

11:55 Gepost in Persoonlijk, Roddels | Commentaren (4) | Pin it!

Commentaren

ik hoop het samen met jou, eindelijk eens iemand die ook zo over diesels denkt als ik zelf, ik snap niet dat mensen er nog altijd intrappen. lieve groetjes

Gepost door: paulientje | 01-02-11

Reageren op dit commentaar

Euh... ik ben zo'n 'kieke' ! Kocht me verleden jaar een nieuwe wagen en omdat ik toch niet veel kilometers per jaar doe, was ik van plan om n benzine te kopen. Zowel op het autosalon als de plaatselijke garageverkoper hebben me overhaald om n diesel te kopen... Tja seg, ik weet t niet zenne, heb me daar eigenlijk nooit echt in verdiept en ik ga dat ook nu ni doen... Een dieselauto is ook duurder in aankoopprijs... Soit, ik rijd he !

Gepost door: AmaZony | 02-02-11

Reageren op dit commentaar

Ik houd van uw eerlijkheid Zony! :-)

Gepost door: maike | 04-02-11

Tja, t zijn nie alleen de auto's hé maike. Maar alle beetjes helpen zeker?!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 03-02-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.