04-02-11

Volharden in wat?

Blijven volhouden, voet bij stuk houden, niet colèrig worden, ondertussen je hart onder controle proberen te houden...probeer dat maar eens als alles zo traag gaat als een slak! Probeer maar eens iets plezants te bedenken als je op voorhand weet dat je moet wachten en nog eens wachten om je doel te bereiken! En als je dat doel hebt bereikt mag je zeker niet vergeten hebben wat je dacht terwijl je wachtte om een postje te schrijven over dat ene onderwerp. Ik ben echt waar een geduldig persoontje -vraag maar aan m'n familie- maar aan geduld komt ook een einde en dat einde is in zicht. Ik heb het over skynet en de veranderingen die er geweest zijn! Met horten en stoten hebben die plaats gehad en nog steeds zijn er horten en stoten te vinden die het de blogger niet gemakkelijk maken...mij toch niet! Kijk maar naar de "Allesoverde" pagina, staat er doodleuk twee films op gepost en dan denk ik:" Waarom werken jullie niet voort aan die horten en stoten?" Ook vragen worden nog zelden beantwoord wat getuigd van weinig respect...men laat je doodleuk in onwetendheid! De wirwar op de hoofdpagina bv. met al die reklame en toestanden zodat de pagina slecht laadt of soms heb je van die reclame dat schermgroot wordt voor je neus, of neem de categorieën en dan bedoel ik alle categorieën die verre van betrouwbaar zijn! De lopende en stilstaande gesprekken die niet zijn wat ze moeten zijn! Blogs die al een paar jaren stilliggen moesten ze in een archief plaatsen! Al wat skynet aan veranderingen heeft doorgevoerd zijn half afgewerkte dingen en de helft van z'n bezoekers zijn het afgestapt en nog steeds heeft skynet het niet door of het moet zijn dat zij daarvan bewust zijn en met voorbedachte rade verder doen tot er geen blogger meer overblijft zodat ze dit handeltje kunnen sluiten en iedereen probeert te overtuigen om op facebook en twitter verder te doen! Wat zit ik te zagen als ik niet tegen gehouden wordt om op een ander te gaan hè, maar die overgang zie ik niet direct zitten! Ohja, ben al dikwijls gaan kijken hoor daar niet van, maar het voelt vreemd aan om daar te beginnen. Het voelt als verhuizen van je geboortestekje naar 'den vreemden'. Dus probeer ik te volharden en voet bij stuk te houden en zeker om niet colèrig te worden of te denken dat ik dringend een nieuwe laptop of PC nodig heb!

15:39 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: skynet, slakkegang, operators | Pin it!

Commentaren

Hahaha, Maike toch! Precies een slechte dag vandaag :-)
Ergeren is nergens goed voor meid. Als het al eens niet gaat zoals je zou willen: pc AF en iets anders doen, snoepen of zo, heel goed om frustraties kwijt te raken en zoooo lekker. Bedenk: enkel kalmte kan u redden :-)
Groetjesss!!!!

Gepost door: bea | 04-02-11

Reageren op dit commentaar

Ze zijn daar bij Skynet inderdaad ni echt meer met de blogs bezig denk ik. Het posten en reageren verloopt, redelijk vlot (bij mij toch...) Maar voor de rest : zoals je zegt, de startpagina met de nieuwe posten, de lopende gesprekken, de categorieen daar is nog veeeel werk aan. Altijd dezelfde namen die -tig keer terugkomen op één en dezelfde dag met -tig postjes, pffff ! 1 per dag zal wel goe zijn zekers ? En alle blogs die al jaaaaren stil liggen staan er ook nog altijd tussen. (archief-goed idee) En waarom die Ben Alboom (of zoiets) zo gepromoot wordt weet ik ook ni, bloggen draait toch niet alleen om films he ? Bij 't lezen van je postje, viel mijne frank (euro) dat ik géén antwoord ontvangen heb op m'n laatste 2 mailtjes naar Dennis.... Weet je, 'k zal mijnen Diesel es starten se en hem nog wa lastig gaan vallen lol ! Vroemmmmm ! Volhouden maike ! Op een ander lijkt t gras groener, maar is da zo ? Volharden in.... kalmte !

Gepost door: AmaZony | 04-02-11

Reageren op dit commentaar

Hallo Maike!

Ik heb deze week ook veel hinder ondervonden!
En op faceboek of twitter kom ik niet!!
Op den duur zou je nog verplicht worden om op faceboek in te loggen en ik doehet niet want dan stop ik gewoon met bloggen punt!!!!
Ze kunnen me niet verplichten om op faceboek te gaan! als het kan en kon ik kom er niet op , nooit!!! Je bent geen baas meer over je eigen blog zeg!!!! grrrµ
En zoals AMAZONY ook zegt het gras is NIET groener aan de andere kant.
Maar we gaan die Dennis eens wat vragen stellen he!!!!
Tot hij erop antwoord!!! hihiiii

Dag maike, rustig zijn anders gaat je bloeddruk de hoogte in!
En het is niet goed voor onze ziekte die wij hebben!

liefs annemarieke, x

Gepost door: annemarieke57 | 04-02-11

Reageren op dit commentaar

't Is overal wel wat, denk ik ... maarrrrrrr, ik ben vóór die veranderingen al weggegaan bij de skynet-blogs. En ik ben er blij om zenne.
Oh ja, ik wil ook effe met nadruk zeggen dat je absoluut niet op m'n teentjes getrapt hebt, ik zou niet weten hoe :-)
En als je 't ooit zou doen, zou dat zeker niet ongemerkt voorbij gaan :-D (hihi)

Groetjes en een fijn weekend !!

Gepost door: Mamapippa | 05-02-11

Reageren op dit commentaar

Je hebt natuurlijk gelijk en je bent ook niet alleen om erover te zeuren. Niemand vindt deze wijze van behandeling leuk en nog minder commercieel. Toch zie je meer en meer dat clienten, die eerst met fluwelen handschoentjes aan worden gelokt, niet echt fair behandeld worden na een wijziging van het aanbod zonder dat erom werd verzocht.
Het gebeurt op vele niveau's en buiten je boos maken heb je geen enkele mogelijkheid om te reageren als je het aanbod niet wenst te verlaten. Blijven aandringen en misschien een beetje ludieke commentaren toevoegen zoals : herinnering 1 ........33.
Kop op maike, je staat niet alleen.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 06-02-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.