23-02-11

Stukje living

Gisteren heb ik me met een strohoed bezig gehouden. Heb er een zijden lint omheen gedrappeerd, bloemetjes erop genaaid en dit is het resultaat. Ik dacht dat het een fluitje van een cent ging worden maar dat viel ferm tegen!

Hoed.jpg

Op de onderste foto zie je nu een stukje van de lange muur en een stukje van de dressoir. Zoals je kunt merken is mijn thema 'Zomer op den buiten' en zo wil ik het houden...zelfs in het putteke van de winter, lol. Aan de rechterkant van de muur hangt mijn strohoed, maar aan de linkerkant moet nog iets langwerpig komen te hangen en dat wat ik in gedachten heb vind ik natuurlijk weer niet direct...kan nog komen hè of het moet zijn dat mijn oog op iets heel anders valt. Achja, dat zien we dan wel weer. Op de eettafel staat nog niks maar daar moet een boomstronkje op komen te liggen die ik dan ga bekleden. Ik heb dus nog heel wat werk voor de boeg.

Image2.jpg

Dit was dan een kleine kijk in mijn living ;-)

 

Commentaren

Mooi!

Gepost door: bea | 23-02-11

Reageren op dit commentaar

Méér moet dat zeker niet zijn! Ik hou het nu ook sober hoor, sinds het verleden jaar herbehangen is! Uw stoelen lijken op de mijne, zijn ze ook met wieltjes ????
groetjes
christa

Gepost door: christa | 23-02-11

Reageren op dit commentaar

Ja daar staan wieltjes onder.

Gepost door: maike | 23-02-11

Dag Maike!

Hihihiiiii, je weet heel goed wat je wil en ben al even sober als jij !! Niet teveel prullaria want dat moet ge allemaal afkuisen!
maar gezellig zal het wel zijn!!
Doe jij maar je eigen ding het zal wel mooi worden!!

lieve avondgroetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 23-02-11

Reageren op dit commentaar

Ziet er gezellig uit!

Gepost door: Ellen | 23-02-11

Reageren op dit commentaar

Maar onze stoelen zijn zonder armen en alleen het bevonste is in similileder, het onderste in stof , k ben er heel tevreden over, zo heb ik al een rolstoel tegen mijnen ouden dag, hihi!
groetjes

Gepost door: christa | 24-02-11

Reageren op dit commentaar

mooi interieur, maar vooral prachtige tekeningen!

Gepost door: joten | 24-02-11

Reageren op dit commentaar

die zomerhoed is supermooi, ik zie je al tussen de bloemen wandelen met je hoed op

Gepost door: fotorantje | 27-02-11

Reageren op dit commentaar

Jij weet duidelijk wat je wil... persoonlijk hecht ik daar allemaal niet zoveel belang aan. Niet teveel prullaria (maakt afstoffen makkelijker) en gewoon wat dingen die een persoonlijke waarde hebben of goede herinneringen oproepen. Ik verander ook nogal vaak, en alles hoeft niet perse op z'n vast plaats te blijven staan ... Wat niet wil zeggen dat ik soms jaloers ben op die mooie strakke interieurs... maar zou bij mij niet lang 'strak blijven... Die 2 tekeningen aan je muur ... mmm die vind ik heeeeeel mooi !
Groetje,

Gepost door: AmaZony | 27-02-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.