25-02-11

Een echte waarheid

Ik ga op pensioen zei de duivel
en schonk klare wijn.

©maike

Dit gezegde van mij is zo klaar als een klontje als ik er de betekenis bijzet, neem nu dit voorbeeld:

Je zult al wel eens in een discussie hebben gezeten waar je stilletjesaan de moed bij begint te verliezen en je op een gegeven moment denkt:" Foert, ik geef het op!" en je iedereen gelijk geeft zodat je van dat gezever af bent.

Of: Iemand vraagt telkens en telkens weer raad maar je raad evenveel keer in de wind slaat, ook dan geef je het op en heb je ineens geen raad meer in voorraad :-)

En zo zijn er nog vele voorbeelden...ken jij er ook eentje?

21:13 Gepost in Algemeen, Persoonlijk | Commentaren (9) | Tags: uitspraken | Pin it!

23-02-11

Stukje living

Gisteren heb ik me met een strohoed bezig gehouden. Heb er een zijden lint omheen gedrappeerd, bloemetjes erop genaaid en dit is het resultaat. Ik dacht dat het een fluitje van een cent ging worden maar dat viel ferm tegen!

Hoed.jpg

Op de onderste foto zie je nu een stukje van de lange muur en een stukje van de dressoir. Zoals je kunt merken is mijn thema 'Zomer op den buiten' en zo wil ik het houden...zelfs in het putteke van de winter, lol. Aan de rechterkant van de muur hangt mijn strohoed, maar aan de linkerkant moet nog iets langwerpig komen te hangen en dat wat ik in gedachten heb vind ik natuurlijk weer niet direct...kan nog komen hè of het moet zijn dat mijn oog op iets heel anders valt. Achja, dat zien we dan wel weer. Op de eettafel staat nog niks maar daar moet een boomstronkje op komen te liggen die ik dan ga bekleden. Ik heb dus nog heel wat werk voor de boeg.

Image2.jpg

Dit was dan een kleine kijk in mijn living ;-)

 

21-02-11

Niet te doen!

Oh wat heb ik de hele week al gevloekt (binnensmonds), gemiljaard (ook binnensmonds), gezucht en gekreund (hardop) en blèten heb ik ook gedaan, ook hardop lol!  Wat heb ik die nieuwe laptop verwenst en ik durf nog amper eender welke beslissing nemen...valt toch steeds verkeerd uit! Ik durf zelfs hier niet te vertellen welke stommiteiten ik die week heb uitgehaald! Ben nog steeds aan het uitvissen hoe Windows7 in elkaar zit...niks staat waar ik dacht dat alle programmas zouden staan, alvast niet zoals in XP-professional!!! En dan dat toetsenbord man man man! Ik ben speciaal van mijn blog en van andere blogs weggebleven om te kunnen rusten enz. maarnee, in de plaats daarvan werd ik met nog meer stress opgezadeld! Joeng joeng, wat ging mijn hart tekeer! Op een bepaald moment dacht ik dat er een attack op komst was! Of ik nu overdrijf? Nee, ben geen overdrijver, noch een watje! Het is in ieder geval duidelijk dat ik niet meer overweg kan met grote veranderingen.

15:12 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (9) | Pin it!

10-02-11

Ik stop efkes

Het is maar voor een paar dagen, maximum een week dat ik niet op de blogs ga komen of een postje zal schrijven. Ik heb teveel hooi op m'n vork genomen, ben te ver over m'n grenzen gegaan...ben doodmoe en heb veel pijn. Mijn energiepeil staat op nul, dus ook mijn gemoedstoestand.

See you soon!

21:48 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (13) | Pin it!

09-02-11

Einde balzaal

Eergisteren hebben ze mijn nieuwe eetkamer gebracht en gisteren ben ik begonnen aan het herinrichten er van. Ik ben overgeschakeld naar een strak design en dat brengt mee dat ik nieuwe spulletjes moet kopen dat erbij past, nietwaar. De schilderijen hangen boven het dressoir en geeft een heel mooi resultaat tegen het donkergrijs behang. Jaja, donkergrijs. Ik wilde eens heel iets anders dan anders, lol en ik moet zeggen dat het vreemd maar mooi is. Het is alsof ik een meubelwinkel betreedt waar de meubels netjes in een decor staan. Mijn salonkussens heb ik door een naaister laten maken...durfde er zelf niet aan beginnen. Zoals ik al zei moet ik nu op zoek naar spulletjes dat in het nieuwe decor past -wat voor mij niet zo evident is als je weet dat ik op dat vlak een pietje precies ben- maar alé, het geeft me een doel om naar uit te kijken en ondertussen oppassen dat het me niet te erg vermoeid. Mijn computer staat nu op de eettafel en dat kan ik niet hebben, dus gaan we vandaag uitkijken naar een laptop, jaja die beslissing is ook eindelijk gevallen, alhoewel ik nog steeds m'n twijfels heb hoor, maar ik wil nooit nog een bureau, dus...

12:18 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (4) | Tags: design, eetkamer, living | Pin it!